MYYTÄVÄT YRITYKSET

Matkailuyritys Kiteellä

Myydään osakeyhtiö kiinteistöineen ja irtaimistoineen

Riihivalkea oy sijaitsee 1,55 hehtaarin tontilla Pohjois - Karjalassa, Kiteellä, Valkeajärven rannalla.

Yrityksellä on kaikki toimintaan tarvittavat tilat ja kalusteet, eikä edellytä lisäinvestointeja. Kohde löytyy monista matkailukohteiden varaussivustoilta kuten Booking, AIRBNB, Tripadvisor ym.

Alueella on 7 rakennusta joiden kokonaispinta-ala on 1229m2. Isoin rakennus on hotelli, jossa on 8 huonetta ja ravintola, majoituskapasiteetti on 36 paikkaa. Kellarissa on sauna, hierontahuone ja suolahuone. Tontilla on rivitalo, jossa on 4 huoneistoa, kaksio ja kolmio, joista löytyy varustus (esim. astiat) 6-10hlölle. Erillinen rakennus, jossa on baari ja pieni huoneisto ja savusauna suihkutiloilla, paritalo, autotalli 3:lle autolle,  rantasauna ja paljon muuta. Alue sijaitsee 45 kilometrin päässä Venäjän rajalta ja 28km päässä Kiteen keskustasta. Rautatieasemalle matkaa 36km ja lähimmälle lentokentälle, joka sijaitsee Joensuussa, on 107km. 

Alueella on erinomaiset mahdollisuudet metsästykseen, kalastukseen, moottorikelkkailuun, hiihtoon ja moneen muuhunkin harrastuksiin.

Alue soveltuu yksityiseen käyttöön sekä liike-elämän käyttöön. Alue soveltuu erilaisten kurssien ja leirien järjestämiseen sekä aktiivisten perhelomien viettoon.

Yritys sijaitsee rauhallisella ja puhtaalla paikalla, Valkeajärven rannalla. Lapsille on leikkipaikka, jossa on trampoliini ja kiipeilytelineet. Varastorakennuksessa on pelihuone. Asiakkaat voivat vuokrata veneitä, kalastustarvikkeita, polkupyöriä ja paljon muita välineitä harrastuksiinsa paikanpäältä.

www.riihivalkea.com

Pyydä lisätietoja
Keski-Karjalan seutu | Majoitus- ja ravitsemistoiminta (tol I) | Osakeyhtiö

Tiedot päivitetty: 16.04.2021

« Takaisin