MYYTÄVÄT YRITYKSET

Möhkön Rajakartano

Myydään Ilomantsiin kauniin Koitajoen rannalle aikoinaan rakennettu Möhkön rajavartioasema, joka  on toiminut Rajakartanona vuodesta 2002
 
 
 
Tämä Suomen itäisin majoitus- ja luontopalvelupaikka on tullut tutuksi lukuisille suomalaisille ja kansainvälisille matkailijoille, pienten perhejuhlien viettäjille ja kokouksiin osallistujille. Luonnosta nauttijat, muiden muassa kalastajat, metsästäjät ja marjastajat ovat löytäneet täältä kotoisan ja häiriöttömän majapaikan.
 
Koitajoen rannasta löytyvät puulämmitteiset rantasauna ja savusauna, Päätalon kaksi napakkaa sähkösaunaa täydentävät saunatarjontaamme.
Rajakartanon huoneistot on sisustettu kodikkaiksi suomalaisin kalustein ja tekstiilein. Niissä rentoudut vaellus-, loma- tai työmatkallasi tai viivyt kiireettä pitempään. Vuoteita on 22 kahden hengen huoneissa. Lisävuoteita on käytettävissä reilut kymmenen.
 
Kaikissa huoneistoissa on keittiö omatoimista ruokailua varten. Halutessasi saat ruokapalvelut kartanostamme. Keittiöiden varustukseen kuuluvat jääkaappi, mikrouuni, kahvin- ja vedenkeitin sekä astiat, ja isoissa keittiöissä perinteinen liesi uuneineen. Pienissä keittiöissä valmistat ruuan helposti ja terveellisesti höyrykeittimellä ja sähköwokilla.
 
Jokaisessa huoneistossa on suihku ja vessa, liinavaatteet ja pellavaiset kylpytakit.
Lähivesistöjen kalat ja paikalliset luomulihat - karitsa ja villisika - maistuvat ruokapöydässämme. Keittiömme käyttämät marjat ja sienet kasvavat talomme ympärillä.
 
Aamupalat, lounaat ja päivälliset valmistamme kartanon keittiössä vanhaa ja uutta perinnettä noudattaen paikallisista ruoka-aineista ennakkoon
tilattuina.
 
Jos kiinnostuit kohteesta, niin ota yhteyttä ja tule tutustumaan!
Pyydä lisätietoja
Möhkön Rajakartano | Osuva yrityspörssi
Joensuun seutu | Majoitus- ja ravitsemistoiminta (tol I)

Tiedot päivitetty: 18.06.2024

« Takaisin