MYYTÄVÄT YRITYKSET

Mantsin Kehys Oy

Nyt on loistava tilaisuus saapua Ilomantsiin ja jatkaa pitkäaikaisen kaupan liiketoimintaa. Mantsin Kehys Oy:lla on 30 vuoden kokemus alalta, mikä takaa vankan perustan ja tunnettuuden Ilomantsissa ja sen lähialueilla. Laadukkaat brändit, kuten Marimekko, Nanso, Aino, Laurie ja Brantex, ovat olennainen osa liiketoimintaa. Mantsin Kehys tarjoaa asiakkailleen vain parasta.

Yrityksen palvelut ja tuotteet ovat monipuoliset, sisältäen muun muassa lahjatavarat, taiteilija-, käsityö-, tekstiili- ja askartelutarvikkeet. Tämän lisäksi yritys tarjoaa kehystyspalveluita.

Yrityksellä on pitkäaikaiset asiakkuudet, mikä kertoo luottamuksesta ja tyytyväisistä asiakkaista. Mantsin Kehys tärkeä osa kylän palveluissa. Kauppa sijaitsee Ilomantsin keskustassa hyväkuntoisissa vuokraliiketiloissa.

Nykyiset yrittäjät ovat valmiita huolellisesti perehdyttämään uuden yrittäjän ja tarjoamaan vahvan taustatuen sujuvan ja asiakkaat huomioivan kaupan järjestämiseksi. Yritys on luonut hyvät suhteet tavarantoimittajiin, mikä varmistaa sujuvan ja tehokkaan toimitusketjun.

Tule yrittämään iloiseen Ilomantsiin ja jatkamaan Mantsin Kehyksen menestystarinaa!

Pyydä lisätietoja
Joensuun seutu | Tukku- ja vähittäiskauppa  (tol G)

Tiedot päivitetty: 15.05.2024

« Takaisin