MYYTÄVÄT YRITYKSET

Kolin Keitaan liiketoiminta

Kolin Keidas sijaitsee vain parin kilometrin päässä Kolin kansallismaisemasta, joten meillä saat työskennellä upeassa maalaismiljöössä lähellä luontoa.

Päärakennuksen hirsikammarit ovat tunnelmallinen majoitusvaihtoehto ympäri vuoden. Kesäaikaan on mahdollista majoittua 1800-luvulta peräisin olevassa luhtiaitassamme tai pihapiirin riippumattoleirinnässä.

Päärakennuksen hirsitupa tarjoaa upeat puitteet juhlien, kokousten, kurssien sekä muiden yksityistilaisuuksien järjestämiseen.

Kurssikeskuksemme tarjoaa erilaisia kehon ja mielen hyvinvointiin liittyviä kursseja ja retriittejä. Keitaan hyvinvointipalveluista löytyy rentouttavat yksilöhoidot lomalle sekä aktiviteetit pienille ja isoille ryhmille.

Ryhmille tarjoamme rentouttavia aktiviteetteja. Hyvinvointipalvelut soveltuvat mainiosti tyhy-päivän, kokouspäivän tai polttareiden ohjelmaksi.

Kirjailijaresidenssi tarjoaa kirjailijoille, näytelmäkirjailijoille, käsikirjoittajille tai tutkijoille rauhallisen ympäristön keskittyä kirjoitustyöhönsä keskellä kansallispuistoa ja jatkaa tilan historiaa kulttuuriväen kohtauspaikkana.

Pyrimme ekologisuuteen kaikessa toiminnassamme - kierrätämme mm. kaikki jätteemme ja vesi tulee omasta kaivosta.

Jos sinua kiinnostaa matkailuliiketoiminnan harjoittaminen kansallismaisemassamme, niin ota yhteyttä ja tule tutustumaan ja kokemaan kohde paikanpäälle.

Pyydä lisätietoja
Lieksa | Majoitus- ja ravitsemistoiminta (tol I)

Tiedot päivitetty: 07.05.2024

« Takaisin