MYYTÄVÄT YRITYKSET

Etsitään jatkajaa Heikkisen lomamökit liiketoiminnalle

Myydään Lapinlahdella, Tahkon rinteiden (14 km päässä) sekä laskettelukeskuksen (20 km päässä) lähellä sijaitseva lomamökkien vuokraustoimintaa pyörittävän yrityksen liiketoiminta. Mökit sijaitsevat idyllisellä maalaismaisemalla järven rannassa. Yrityksellä on yli 45 vuoden historia alueella ja yritystä on pyörittänyt kaksi eri sukupolvea. Yrityksen mökkien vuokraustoiminta on pyörinyt yrityksen omien sivujen sekä Lomarenkaan kautta. Mökit ollut myös vuokrattavissa Interhome:n ja Booking.com:n kautta.

Yritys tarjoaa monipuolista ja monen kokoista mökkimajoitusta rauhallisen luonnon helmoissa, poissa kaupunkien vilskeestä ja moottoriteiden metelistä, kuitenkin hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden lähellä. Mökit ovat omarantaisia ja niistä löytyvät sähkö ja juomavesi. Mökkien pihat sijaitsevat rannan puolella. Lisäksi jokaisessa mökissä on perusvarustelutaso, joista löytyvät puusaunat, takat, suihkut, sisävessat, keittiöt, lattialämmitys, etäohjattavat ilmalämpöpumput ja lämminvesivaraajat. Mökkien harmaavedet menevät kaksinkertaisen suodatuskentän lävitse ja mustat vedet menevät umpisäiliöihin. Kolme mökeistä on remontoitu vuosina 2017-2019 ja mökeissä on investoitu aurinkosähköön ja hiilineutraaliuteen. Palokärjen hirsirakenteisella päätalolla on myös oma vesistö eli Pönkä-lampi, joka sijaitsee peltojen ja vesistöjen keskellä mäen päällä.

Lisäksi yrittäjällä on myynnissä mökkien vieressä maatila sekä pelto- ja metsäalueet erikseen. Jos monialainen maaseutuyrittäjyys kiinnostaa, jossa on mahdollista saada pelto- ja metsätuloja sekä laajentaa lomamökkien yrittäjyyttä erilaisilla elämyspalveluilla, kuten kotieläinpihalla, tule tutustumaan myös maatilaan.

Yrityksen nettisivut: www.heikkisenlomamokit.com 
Kaupan muoto: Liiketoimintakauppa, joka sisältää 6 kpl vuokrattavien mökkien kiinteistöt tontteineen.
Kauppahinta: Liiketoimintakaupan hinta n. 350 000 € sisältäen vuokrattavien mökkien kiinteistöt. Lisäksi voidaan myydä yrittäjän omistama lähialueen maatila, pelto- ja metsäalueet erikseen.

Pyydetään tarjouksia liiketoiminnasta ja kiinteistöistä. Tarjoukset voi olla kokonaisuudesta tai jostain osasta. Tämä on loistava tilaisuus yrittäjälle, joka haluaa aloittaa tai laajentaa mökkivuokraustoimintaa.

Ota yhteyttä ja kysy yrittäjältä lisää!
Jouko Heikkinen
yrittäjä
puh. 0400930801
info@heikkisenlomamokit.com

Pyydä lisätietoja
Pohjois-Savo | Majoitus- ja ravitsemistoiminta (tol I)

Tiedot päivitetty: 28.08.2023

« Takaisin