MYYTÄVÄT YRITYKSET

Sinustako uusi yrittäjä Hotelli-Ravintola Tiilikkaan?

Etsimme yrittäjää Hotelli-Ravintola Tiilikkaan, olisiko tämä sinun paikkasi? Yrityksen liiketoiminta koostuu hotelli- ja ravintolatoiminnasta. Täällä asiakas nauttii luonnosta ja kauniista maisemista ilman suuria ihmismassoja. Rauhan takaa hotellihuoneet erillisessä siivessä omilla sisäänkäynneillään. Tulisitko sinä jatkamaan perinteitä konstailemattoman, lähialueen raaka-aineista valmistetun ruoan tarjoajana, tai haluaisitko kehittää jotakin uutta?

Paikallisten ravintolassa kävijöiden lisäksi asiakkaamme ovat matkailijoita, jotka tulevat kesäaikaan nauttimaan luonnosta monin tavoin; retkeilevät, marjastavat, samoilevat kansallispuistossa. Syksyllä meillä viihtyvät metsästäjät ja talvella olemme suosittu majoituspaikka moottorikelkkailijoille, sillä monen mielestä Rautavaaralta löytyvät jopa Suomen parhaan moottorikelkkareitit! Kansallispuistokävijöiden määrä onkin ollut viime vuosina merkittävästi kasvava, joka on vaikuttanut yrityksen liiketoimintaan positiivisesti.

Rautavaara on paras luonnostaan! Sijainti Pohjois-Savossa, Kainuun ja Pohjois-Karjalan rajalla keskellä upeaa luontoa tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia yritystoimintaan. Rautavaaralla yritysten asiakkaat löytyvät niin paikallisista asukkaista kuin vaikkapa matkailijoista, joita meille saapuu nauttimaan Tiilikkajärven kansallispuistosta ja monista muista luontokohteista.

Hotelli-Ravintola Tiilikan sivut: www.tiilikka.fi

Liikevaihto: 300 000 €

Kaupan muoto: Ensisijaisesti tavoitellaan osakekauppaa, mutta myös liiketoimintakaupasta voidaan neuvotella.
Lisäksi toimitilojen vuokraus on mahdollista.

Kauppahinta: Myydään tarjousten perusteella. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Niko Knuutinen
palveluvastaava Savon Yrittäjät, Jatkis-palvelu
puh. 050 560 0604
niko.knuutinen@yrittajat.fi

Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 12-16 välillä ja sähköpostitse kaikkina aikoina.

Pyydä lisätietoja
Pohjois-Savo | Majoitus- ja ravitsemistoiminta (tol I)

Tiedot päivitetty: 22.09.2023

« Takaisin