MYYTÄVÄT YRITYKSET

Iisalmen Taksipalvelu Oy:n liiketoiminta etsii jatkajaa

Vanhin, yli 25 vuotta Iisalmen alueella toiminut taksiyhtiö etsii toiminnalle jatkajaa nykyisen yrittäjän eläköityessä. Yhtiö tunnetaan alueella luotettavana ja ystävällisenä palvelutuottajana. Yrityksen mottona on ollut, että se pitää aina kiinni sovituista aikatauluista ja laittaa asiakkaan tarpeet etusijalle.

Liiketoimintakauppa pitää sisällään yhden tila-auton ja kaksi henkilöautoa sekä kolme Iisalmen aluetaksin osaketta, joiden kautta yritys on mukana Iisalmen alueen kilpailutetuissa taksiajoissa. Yritys on päivittänyt kuljetuskalustoa tasaisin aikavälein ja yrityksellä on käytössä ensiluokkainen ja nykyaikainen kuljetuskalusto. Tila-autosta löytyy myös pyörätuoli-, inva- ja paarikuljetuksiin tarvittava varustus. Tällä hetkellä yrityksellä on yksi vakituinen ja kaksi osa-aikaista taksikuskia, jotka ajavat 2-3 päivää viikossa.

Liiketoiminta koostuu kaikista taksikuljetuksista, kuten kelakuljetuksista, sote-kuljetuksista, yksityisistä taksikuljetuksista sekä yrityksille tehtävistä lentokenttäkuljetuksista. Yhtiön voimassa olevia sopimuksia voidaan siirtää uudelle liiketoiminnan omistajalle.

Kauppaan sisältyy kaikki liiketoimintaa liittyvä kalusto ja Iisalmen aluetaksin osakkeet. Kalustoa voidaan myydä erillisenä kokonaisuudesta, samoin osakkeita.

Haluaisitko sinä ottaa yrityksestämme vetovastuun ja palvella asiakkaitamme jatkossa?

Verkkosivut: www.iisalmentaksipalvelu.fi

Yrityksen liikevaihto: n. 330 000 euroa

Kaupan muoto: Liiketoimintakauppa tai osakekauppa

Kauppahinta: Kauppahinta perustuu käypään reaaliomaisuuden markkina-arvoon sekä luovutuksen kohteena olevan kaluston määrään.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Niko Knuutinen
palveluvastaava Savon Yrittäjät, Jatkis-palvelu
puh. 050 560 0604
niko.knuutinen@yrittajat.fi

tai kysy yrittäjältä!

Juha Sirviö
puh. 0503547521
iisalmen.taksipalvelu@gmail.com

Pyydä lisätietoja
Pohjois-Savo | Palvelut  (tol G-U)

Tiedot päivitetty: 08.08.2023

« Takaisin