MYYTÄVÄT YRITYKSET

Chippewa Range Joensuun Kiihtelysvaarassa

Chippewa Range on vuonna 2000 perustettu perheyritys Kiihtelysvaarassa, 35 km:n päässä Joensuun keskustasta. Chippewa sijaitsee kauniilla mäntykankaalla kirkasvetisen Suuren Hietajärven rannalla.

Kiihtelysvaaran luonto ja vaaramaisemat tarjoavat hienon ympäristön luontomatkailuun ja Hietajärvi sekä läheiset lammet virkistyskalastukseen. Lähellä sijaitsevat metsätiet ja mutkikkaat polut kutsuvat kulkijaa liikkumaan ja nauttimaan luonnon kauneudesta ympäri vuoden.

Chippewa Range on oikea paikka myös toiminnallisille virkistyspäivätapahtumille, perhejuhlille, polttareille tai rauhaa rakastavalle luontomatkaajalle. Kokoustila tarjoaa yritysasiakkaille loistavat puitteet kokous- ja koulutustilaisuuksille. Kokonaisuus sisältää myös 3 ympärivuotisessa käytössä olevaa viihtyisää hirsimökkiä, ravintolan ja hevostallin. Myös viereinen omakotitalo järven rannalla on mahdollista sisällyttää kauppaan.

Nykyisen yrittäjän eläköityessä sinulla on mahdollisuus päästä yrittäjäksi näihin ainutlaatuisiin puitteisiin. Tila voidaan myydä kokonaisuutena tai myös pienempien kokonaisuuksien myynnistä voidaan keskustella. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan paikan päälle! P. 0400 271 925 / Juha Pyykkö

Pyydä lisätietoja
Joensuun seutu | Majoitus- ja ravitsemistoiminta (tol I)

Tiedot päivitetty: 20.06.2023

« Takaisin