MYYTÄVÄT YRITYKSET

Ihmeen ihana puutarha myynnissä Iisalmessa

Myydään Iisalmessa kaupunkialueella sijaitseva Jauhiaisen Puutarha Oy:n liiketoiminta kiinteistöineen, joka on toiminut alueella vuodesta 1981. Puutarha koostuu kahdesta eri kiinteistöstä ja yhteenlaskettu kokonaispinta-ala on n. 21 000 m2 ja tontilla on 230m2 kaksikerroksinen omakotitalo 60 m2 saunarakennuksella sekä asfaltoidut piha-alueet.

Puutarhalla on 16 kasvihuonetta, joista 8 on pleksirakenteisia ja 8 muovirakenteisia. Pleksirakenteisissa, joiden yhteispinta-ala on n. 4055 m2 on mahdollista tehdä kasvatusta ympärivuotisesti. Näissä huoneissa myös automatisoitu kastelujärjestelmä. Kaikkien kasvihuoneiden yhteispinta-ala on n. 9760 m2. Kaikki kasvihuoneet ovat käytössä, liikevaihdon merkittävä kasvu on mahdollista lisäämällä viljelyn monimuotoisuutta. Tällä hetkellä toiminta on kausiluonteista, puutarhalla on viljelty viime vuosina ainoastaan kesäkukkia, vaikka ympärivuotiseen viljelyyn on mahdollisuus tekniikan puolesta. Puutarha on pidetty erittäin hyvässä kunnossa ja siistinä kaikilta osin.

Puutarhalla on lisäksi muina tiloina:

  • toimistohuone ja sosiaalitilat
  • vanha navettarakennus, joka on muunnettu varastoksi 
  • täysin lämpöeristetty konehalli 392 m2
  • osin lämpöeristetty konehalli 460 m2
  • Lämpökeskus, joka on tällä hetkellä käytössä kasvihuoneiden ja tilojen lämmitykseen, jossa lämmitysmuotona on hake ja öljy. Puutarha on liitettävissä helposti Savon Voiman kaukolämpöverkkoon.

Yli 40 vuoden aikana puutarha on kerännyt Iisalmessa ja sen lähialueilla laajan asiakaskunnan sekä yksityisellä että julkisella puolella. Sillä on hyvä maine kukkien viljelijänä.

Myydään yritys kokonaisuudessaan kiinteistöineen, varastoineen/irtaimistoineen, koneineen ja kuljetuskalustoineen. Myyjänä on kuolinpesä. Kohde hinnoitellaan käyvän substanssiarvon perusteella. Kohteesta on tehty kiinteistöarvio.

Kysy lisää, kohde on erittäin mielenkiintoinen!

Maija Jauhiainen
044 5824974
puutarha@jauhiaisenpuutarha.fi

Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 17-20 välillä ja sähköpostitse kaikkina aikoina.

Pyydä lisätietoja
Pohjois-Savo | Tukku- ja vähittäiskauppa  (tol G)

Tiedot päivitetty: 20.06.2023

« Takaisin