MYYTÄVÄT YRITYKSET

Myydään Kuopion Kelloniemessä sijaitsevan kolarikorjaamon liiketoiminta, toimitilat ja suuri hyötyosavarasto

Myydään Kuopion Kelloniemessä sijaitsevan kolarikorjaamon liiketoiminta, toimitilat ja auton korin osien hyötyosavarasto. Korjaamolla yli 20 vuoden historia Kuopiossa ja yrityksen toiminta on keskittynyt autokorikorjaamiseen, ruostevauriokorjaamiseen sekä korin hyötyosien myyntiin. Yrityksellä on hyvä maine alueella laadukkaan työnjäljen sekä lämminhenkisen asiakaspalvelun tuottajana.

Yrityksen toimitilat soveltuu erinomaisesti erilaisille yrityksille korkean katon sekä tilavien varastotilojen vuoksi. Yrityksen käytössä 168 m2 (+ 100 m2 lämmintä varastotilaa), joka kuuluu myyntihintaan. Lisäksi yrittäjällä 309 m2 liiketila vieressä myytävänä erikseen. Molemmat liiketilat ovat Kaupungin omistamalla vuokratontilla. Tiloissa myös hyvät vuokrausmahdollisuudet liiketoiminnan ostamisesta kiinnostuneille, jotka eivät halua sitoutua kiinteistön omistajuuteen.

Liiketoimintakauppa sisältää kaikki liiketoimintaan liittyvät varusteet ja laitteet, kuten yksipilarisen nosturin, Autorobotin (käytettävissä esim. klassikkoautojen ja vanhempien automallien työstöön), hitsauskoneet sekä korjaamotyökalut. Lisäksi yrityksellä on omistuksessa kaksi merikonttia varastokäytössä, jotka ovat myytävänä.

Yrityksellä on yksi Keski-Suomen ja Itä-Suomen laajimmista auton korin osien hyötyosavarastoista ja yrityksellä on useiden eri automerkkien osia (lyhtyjä ja korin osia) eri-ikäisistä autoista. Yrityksen varaston hallinta tapahtuu järjestelmän avulla ja varasto on järjestyksessä. Yrityksellä löytyy myös moottorikelkkojen ja moottoripyörien osia.

Yrityksen nettisivut: www.kolarikonttinen.fi

Kaupan muoto: Liiketoimintakauppa, joka sisältää käyttöomaisuutta, vaihto-omaisuutta ja yrityksen omistaman kiinteistön (162 m2)

Kauppahinta:  Liiketoimintakaupan hinta noin 80 000 €, lopulliseen hintaan vaikuttaa siirtyvän vaihto-omaisuuden määrä. Lisäksi voidaan myydä yrittäjän omistama toinen liiketila + vuokraoikeus erikseen.

Pyydetään tarjouksia liiketoiminnasta, liiketiloista ja laitteista sekä vaihto-omaisuudesta. Tarjoukset voi olla kokonaisuudesta tai jostain osasta. Tämä on loistava tilaisuus yrittäjälle, joka haluaa aloittaa tai laajentaa kolarikorjaamoliiketoimintaa. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi!

Niko Knuutinen, p. 050 560 0604, niko.knuutinen@yrittajat.fi, Savon Yrittäjät ry, Jatkis-Omistajanvaihdospalvelu

Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 12-16 välillä ja sähköpostitse kaikkina aikoina.

Pyydä lisätietoja
Pohjois-Savo | Koneiden ja laitteiden korjaus, huolto ja asennus (tol 33)

Tiedot päivitetty: 14.06.2023

« Takaisin