MYYTÄVÄT YRITYKSET

Monialayritys Liperin keskustaajamassa

Nyt on tarjolla erinomainen tilaisuus ryhtyä yrittäjäksi hyvässä kehitysvireessä olevaan Liperin keskustaajamaan!

Myytävänä olevan Liperin Ykkösaseman kokonaisuuteen kuuluu kaksi yhtiötä. Varsinainen liiketoiminta kattaa polttoaineen myynnin, kahvion ja pizzerian toiminnot, vapaa-ajantarvikemyynnin, matkahuollon sekä auto- ja pienkonehuollon. Toinen yhtiö on kiinteistöyhtiö, jolla on oma tontti ja omat vuonna 1982 rakennetut rakennukset.

Sijainti neljän tien risteyksen tuntumassa ja vesistöjen äärellä tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen toiminnan kehittämiseen. Toimitilat ovat väljät ja osittain vajaakäytössä, joten tilaa on mahdollista järjestää myös moneen muuhun yritystoimintaan tai vuokrata ulkopuoliselle yrittäjälle.

Esimerkiksi verkkokauppa sujuisi kätevästi Matkahuollon yhteydessä, tai fysioterapiapalvelut sähköauton latausaikana. Näitä ja monia muita ideoita ja ajatuksia on kuvattu liitteenä olevassa esittelyaineistossa.

Yrityksessä on tällä hetkellä omistajien (2 henkilöä) lisäksi kaksi vakituista työntekijää, joista toinen on autonasentaja ja toinen ravintola-alan ammattilainen. Työntekijät ovat valmiita jatkamaan ostajan palveluksessa. Omistajien kanssa on neuvoteltavissa määräaikainen siirtymäjakso.

 

Kysy lisätietoja:

Pentti Hyttinen, PenTen Oy, pentti.hyttinen@penten.fi, puh. 040 546 5227

Pyydä lisätietoja
Liperi | Tukku- ja vähittäiskauppa  (tol G)

Tiedot päivitetty: 08.06.2023

« Takaisin