MYYTÄVÄT YRITYKSET

Haetaan yrittäjää Pannukakkutalo-konseptille Joensuuhun ja Kolille

Haetaan yrittäjää ainutlaatuiselle Pannukakkutalo-konseptille, joka tuo maukkaan lisän Joensuun ja Kolin ravintolatarjontaan. Idea on lähtenyt alun perin Hollannista ja ketju on perustettu Oulussa 2010. Ravintola tarjoaa asiakkailleen kokemuksen miellyttävässä ja rauhallisessa ympäristössä, jossa on hyvä ja ihmisläheinen asiakaspalvelu.

Kysessä on Franchising-ketju liiketoiminta, joka on kahden itsenäisen yrityksen yhteistyömalli, jossa franchising - antaja luovuttaa franchising-ottajalle  käyttöoikeuden valmiiksi kehitettyyn konseptiin sovittua maksua vastaan.Franchising-antaja kouluttaa, ohjaa ja tukee yrittäjää liiketoiminnassaan.

Pannukakkutalo-yrittäjänä olet itsenäinen yrittäjä ja rahoitat yrityksesi kokonaisuudessaan itse. Vastaat ravintolasi toiminnasta ja laadusta sekä osallistut ketjuyhteistyöhön.

Mitä sitten tarjoamme? Saat käyttöön ainutlaatuisen  Pannukakkutalo-liiketoimintamallin sekä jatkuvan tuen pannukakkujen täyteisellä matkalla. Autamme aina ravintolan avaamiseen liittyvissä asioissa, kuten toimitilojen etsimisessä sekä ravintolalaitteiden - ja kalusteiden hankinnassa.

Saat kattavan koulutuksen, jossa käydään läpi mm. ravintolatoiminnan käytännön asioita sekä Pannukakkutalo-käsikirjan, joka sisältää kirjallisia ohjeita liiketoiminnasta ja yhteistyöstä.

Mitä sitten odotamme sinulta? Olet oma-aloitteinen ja sinulla on esimiestaitoja sekä hyvät organisointitaidot ja hyvä paineesietokyky. Kykenet noudattamaan  konseptiamme ja sitoudet ketjuyhteistyöhömme. Lisäksi kykenet hankkimaan riittävät resurssit Pannukakkutalo-hankkeesi rahoittamiseksi.

Kustannukset Pannukakkutalon perustamiseksi ovat liiketilan koosta riippuen 60 000 -70 000 €, mutta laskemme tapauskohtaisen arvion aina erikseen. Yhteistyömaksu on 6% liikevaihdosta ja markkinointimaksu  2% liikevaihdosta, joka peritään, mikäli yhteismarkkinointia toteutetaan.

Jos kiinnostuit, niin ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kerro omista suunnitelmistasi. Aloitamme liikepaikkaetsinnän välittömästi, ellei liikepaikka ole jo valmiina tai tiedossa. Liiketilan löydyttyä alamme perustamaan ravintolaasi ja kouluttamaan sinusta pannukakkutaitajaa. Tästä muutaman kuukauden kuluessa sinulla on oma Pannukakkutalo.

Kirsikkana pannukakun päällä- Oletko valmis pannareiden makoisaan maailmaan? Joensuun ja Kolin asiakkaat odottavat jo sinua!

Lisätietoja saadaksesi ota yhteyttä  Samuli Määttä, puh. 045 6519556, info@pannukakkutalo.fi

 

Pyydä lisätietoja
Joensuun seutu | Majoitus- ja ravitsemistoiminta (tol I)

Tiedot päivitetty: 04.10.2023

« Takaisin