MYYTÄVÄT YRITYKSET

Rauta ja Maatalous Kinnunen Tohmajärvellä

Myydään Tohmajärvellä vuodesta 1960 toimineen rautakaupan liiketoiminta. Yritys toimii omissa hyväkuntoisissa ja tarkoituksenmukaisissa tiloissa helposti lähestyttävällä liikepaikalla. Piha-alue on iso ja siistikuntoinen.

Yritys kuuluu Keskon rautakauppaketjuun, joka on mahdollistanut monipuolisen tuotevalikoiman mm. rakentamiseen, sisustamiseen, pihaan ja puutarhaan, sähköön ja valaistukseen, työvälineisiin sekä talotekniikkaan liittyen.

Liiketoimintakauppaan kuuluu liikekiinteistö n. 450 neliötä ja yläkerrassa asuinkiinteistö (n. 200 neliötä), 1 ha tontti halleineen, kuorma-auto, trukki ja liiketilassa olevat kalusteet. Ostaja pääsee jatkamaan liiketoimintaa ilman välttämättömiä investointitarpeita.

Myyjä on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän varmistaakseen toiminnan jouhevan siirron ja asiakastyytyväisyyden. Yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta, tunnettu ja vankka asema paikkakunnalla.

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä ja tule tutustumaan. Käytä erinomainen mahdollisuus ostaa toimivan ja kannattavan yrityksen liiketoiminta, jolla on tyytyväiset asiakkaat.

Pyydä lisätietoja
Joensuun seutu | Tukku- ja vähittäiskauppa  (tol G)

Tiedot päivitetty: 05.04.2024

« Takaisin