MYYTÄVÄT YRITYKSET

TEE UNELMISTASI TOTTA JA TULE KUKKAKAUPPAYRITTÄJÄKSI RÄÄKKYLÄÄN!

Oletko haaveillut omasta kukkakaupasta? Nyt sinulla on loistava mahdollisuus aloittaa yritystoiminta Rääkkylässä!

Pohjois-Karjalassa sijaitseva Rääkkylän kunta etsii kukka- ja hautauspalveluja tuottavaa yritystä kuntakeskukseen, edellisten yrittäjien siirryttyä eläkkeelle maaliskuussa 2023. Kukka- ja hautauspalveluyrittäjälle alueella on selkeä tarve ja kysyntä. Lähimmät kukkakaupat sijaitsevat Liperissä ja Kiteellä. Rääkkylän keskustan alueella on useita potentiaalisia liikehuoneistoja hyvällä liikepaikalla juuri tällaiselle yritykselle.

Yksin sinun ei tarvitse yritystäsi perustaa. Autamme kaikissa yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa.

Business Joensuun Rääkkylän kuntavastaava auttaa yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa mm. liiketoimintasuunnitelman ja taloussuunnitelman tekemisessä sekä tukee ja sparraa yrittäjyyden kaikille osa-alueilla. Neuvottelemme kaikkien asiasta kiinnostuneiden henkilöiden kanssa ja esittelemme mielellämme kaikkia potentiaalisia liikehuoneistoja.

Haemme joko kokonaan uutta perustettavaa yritystä tai jo toiminnassa olevaa kukka- ja hautauspalveluyritystä, joka voisi perustaa sivutoimipisteen Rääkkylään. Jos sinulla on intohimo kukka- ja hautauspalvelualaa kohtaan, ja haluat toimia yrittäjänä Rääkkylän kunnan alueella, ota yhteyttä. Käsittelemme asioita luottamuksellisesti.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Timo Hartikainen, Business Joensuu Oy, p. 0504685492 tai timo.hartikainen@businessjoensuu.fi

Esko Rautiainen, Rääkkylän kunta, p. 0401053001 tai esko.rautiainen@raakkyla.fi

Rääkkylä on viihtyisä kunta Pohjois-Karjalassa. Rääkkylässä on noin 1200 kesäasuntoa ja kesäaikaan kunnan väkimäärä kasvaa huomattavasti. Rääkkylä on tunnettu kulttuurikuntana. Rääkkylässä pidetään vuosittain Kihaus -kansanmusiikkifestivaali sekä Kukkakuhhaus-tapahtuma elokuussa. Tunnettuja rääkkyläläisiä ovat muun muassa Värttinä -kansanmusiikkiyhtye ja edesmennyt taiteilija Esa Pakarinen.

Rääkkylässä on korkea työpaikkaomavaraisuus (79,5 %).  Yritysten kokonaismäärä on maatilayritysten kanssa yli 200. Kunnan elinkeinorakenne; maa- ja metsätalous 27 %, jalostus 21 % ja palvelut 47 %.  Rääkkylään on valmistunut kuntastrategia, jolla tavoitellaan työpaikkojen määrän kasvua, joka puolestaan vahvistaa kunnan elinvoimaisuutta ja monipuolistaa kuntalaisten sekä vapaa-ajan asukkaiden palvelutarjontaa.

Pyydä lisätietoja
Keski-Karjalan seutu | Palvelut  (tol G-U)

Tiedot päivitetty: 16.05.2023

« Takaisin