MYYTÄVÄT YRITYKSET

Myydään hoivatekstiilejä ja apuvälineitä valmistavan yrityksen liiketoiminta

Etsitään jatkajaa hoivatekstiilejä ja apuvälineitä valmistavan ja myyvän yrityksen liiketoiminta Pohjois-Savossa. Yritys myy tuotteita koko Suomen alueelle ja sillä on pitkä historia alan toimijana. Yrityksen laadukkaita ja kestäviä kotimaisia tuotteita on valmistettu yli 30 vuoden ajan omassa ompelimossa.

Yrityksen asiakkaina ovat julkiset yhteisöt, yritykset sekä kuluttajat. Tuotteet myydään valtaosin suoraan loppukäyttäjille. Yrityksellä on monipuolinen tuotevalikoima ja joustava toimintatapa on näkynyt asiakkaiden antamassa positiivisessa palautteessa. Yrityksen tuotteet ovat sijoittuneet kasvaville markkinoille. Yrityksellä on käytössä verkkokauppa, jossa on kattava valikoima yrityksen tarjoamista tuotteista. Verkkokauppa on ollut yrityksellä jo useamman vuoden käytössä ja se on palvellut asiakkaita hyvin. Lisäksi yrityksellä on käytössä julkiselle puolelle oma tilausjärjestelmä.

Yritys toimii nykyaikaisissa toimitiloissa, jotka sijaitsevat hyvällä paikalla valtatien läheisyydessä. Toimitilat on mahdollista vuokrata. Yrityksen toiminnalla ei ole paikkakuntasidonnaisuutta liiketoiminta on mahdollista siirtää myös muihin toimitiloihin ja eri paikkakunnalle.

Nykyinen yrittäjä on sitoutunut olemaan uuden yrittäjän tukena aloitusvaiheessa.

Toimiala: Hoivatekstiilien ja apuvälineiden valmistus ja myynti
Työntekijöitä: 4-5
Toimitilat: Nykyaikaiset ja tilavat toimitilat
Kiinteistön koko: 330 m2
Kaupan muoto: Liiketoimintakauppa, joka sisältää käyttöomaisuutta ja vaihto-omaisuutta
Liikevaihtoluokka: n. 350 000 €
Paikkakunta: Pohjois-Savo, Kuopion talousalue
Hinta: n. 160 000 €, josta vaihto-omaisuuden arvo n. 60 000 €. Tarkempi vaihto-omaisuuden arvo selvitetään inventaarion yhteydessä kaupantekohetkellä.

Jos yritys kiinnosti, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Niko Knuutinen, p. 050 560 0604, niko.knuutinen@yrittajat.fi, Savon Yrittäjät ry, Jatkis-Omistajanvaihdospalvelu

Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 12-16 välillä ja sähköpostitse kaikkina aikoina.

Pyydä lisätietoja
Pohjois-Savo | Palvelut  (tol G-U)

Tiedot päivitetty: 15.05.2023

« Takaisin