MYYTÄVÄT YRITYKSET

Ilmastointikanavien puhdistusvälineisiin erikoistunut yritys

Olemme Pohjois-Karjalassa vuonna 1984 toimintansa aloittanut metalli- ja ilmastointialan yritys. Osaamisemme on peltien työstämisessä ja muotoilussa sekä ilmastointikanavien puhdistuksessa. Tuotteemme ovat EU-direktiivien vaatimukset täyttäviä kotimaisia tuotteita vaativaan käyttöön.

Ilmastointikanavien nuohoustyössä meillä on vuosien kokemus, ja sen pohjalta olemme kehittäneet toimivat ja ennen kaikkea edulliset välineet. Tuotesarjan suunnittelussa on otettu huomioon ammattimaisen käytön vaativat tarpeet. Tuloksena on edullinen, toimiva sekä käyttäjäystävällinen kaikki komponentit sisältävä tuotepaketti.

Yritys valmistaa Airpower- tuotemerkillä ilmastointikanavien puhdistusvälineitä. Välineet ovat nykyaikaiset ja tehokkaat ratkaisut ilmastointikanavien puhdistukseen ja tarkastukseen. Kehittämisessä ovat olleet mukana alan ammattilaiset, yritykset ja tutkimuslaitokset.

Air Power 2001:n rakenne perustuu yksinkertaisiin ja luotettaviin ratkaisuihin. Huoltotoimenpiteiden tarve on vähäinen. Tämä on paras tapa taata laitteiden korkea käyttöaste ja urakoinnin kannattavuus.

Tärkeimpiä asiakkaitamme ovat LVI-liikkeet, nuohoojat ja ilmastointipuhdistajat.

Harjoitamme vientiä 7 maahan. Tärkeimpiä vientimaitamme ovat Saksa, puola, Ranska ja Viro sekä lisäksi hollanti, ruotsi ja Norja. Noin  50 % tuotannostamme menee vientiin.

Meillä on korkein luottoluokitus ja olemme saaneet useita eri tunnustuksia liiketoiminnastamme. Myyjä on tarvittaessa valmis vähemmistöosakkuuteen yrityksessä.

Ota yhteyttä, pyydä lisätietoja ja tule tutustumaan liiketoimintaamme

Pyydä lisätietoja
Joensuun seutu | Metallituotteiden valmistus (tol 25)

Tiedot päivitetty: 11.04.2023

« Takaisin