MYYTÄVÄT YRITYKSET

Myydään Keiteleen PRT-Sähkö Ky:n liiketoiminta

Keiteleen PRT-Sähkö Ky etsii yritystoiminnalleen jatkajaa. Yritys toimii talotekniikan asiantuntijana Pohjois-Savon ja Keski-Suomen talousalueella. Urakointi- asennustoiminta on jatkunut keskeytyksettä yli 35 vuoden ajan ja yrityksellä on vankka jalansija sekä kokemus alalla. Yrityksen päätoimialaan kuuluu asuinrakennusten sähkö- ja LVI-asennukset, lämpöpumppuasennukset sekä aurinkosähköasennukset. Lisäksi yrityksellä on työkalut ja osaaminen sähkösuunnitelmiin, yhteisantenniasennuksien tekemiseen, katu- ja tievalaistustöihin sekä lämpöpumppuhuoltoihin.

Yritys on paneutunut toiminnassaan laadukkaan asennustyön tuottamiseen, jossa keskitytään asiakkaan kannalta hyvään ja kestävään lopputulokseen. Yritys työllistää tällä hetkellä yrittäjän sekä kaksi ammattitaitoista työntekijää (vuoden ajasta riippuen), sekä yhden osa-aikaisen toimihenkilön. Asentajilla on tarvittavat pätevyydet ja vankka kokemus asennustöistä. Yrityksen toimintaa on kehitetty vastaamaan kasvavaan kysyntään, jota parhaillaan menossa oleva vihreä siirtymä tuo tulessaan. 

Uusiutuvaan energiaan liittyvät tekniikat, kuten esim. on-grid aurinkosähköjärjestelmät ovat olleet yrityksen palvelutarjonnassa jo vuodesta 2014. Ensimmäiset lämpöpumput asennettiin vuonna 2008. Nykyisellään ilmalämpöpumppujen lisäksi asennustoimintaan kuuluu maalämpö- ja ilma-vesilämpölämpöpumput. Lämpöpumppuja asennetaan enimmäkseen omakotitaloihin ja taloyhtiöihin, joissa öljylämmityksestä siirrytään uusiutuviin energiamuotoihin.

Nykyinen yrittäjä on sitoutunut antamaan tukea ja neuvontaa yrityksen siirtymisvaiheessa uudelle omistajalle.

Yritys sijaitsee vuokratiloissa Keiteleen keskustan tuntumassa. Liiketoimintakauppaan sisältyy yritystoimintaan tarvittavat koneet ja laitteet, vaihto-omaisuus ja liikearvo.

Ota yhteyttä, jos yrityksen myynti-ilmoitus herätti kiinnostusta ja haluat tietää lisää yritystoiminnasta!

Sijainti: Toimialue Pohjois-Savon ja Keski-Suomen talousalue, yrityksen kotikunta Keitele

Liikevaihto: n. 300 000 €

Kaupan kohde: Liiketoimintakauppa

Hinta: 70 000 €

Nettisivut: www.prt-sahko.fi

Niko Knuutinen, p. 050 560 0604, niko.knuutinen@yrittajat.fi, Savon Yrittäjät ry, Jatkis-Omistajanvaihdospalvelu

Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 12-16 välillä ja sähköpostitse kaikkina aikoina.

Pyydä lisätietoja
Pohjois-Savo | Rakentaminen  (tol F)

Tiedot päivitetty: 05.04.2023

« Takaisin