MYYTÄVÄT YRITYKSET

Autokorjaamon liiketoiminta

Hei autoalan osaaja! Tässä on mahtava mahdollisuus ostaa toimiva ja kannattava yritys, jossa on tyytyväiset asiakkaat.

Yritys on toiminut Ilomantsissa vuodesta 2015 .Korjaamo toimii omissa hyväkuntoisissa ja tarkoituksenmukaisissa tiloissa. Yrityksen palveluvalikoimaan on kuulunut mm. vuosi- ja määräaikaishuollot, katsastustarkastukset, pakokaasu- ja OBD- testit, ilmastointihuollot, renkaiden myynti, asennus, rengashotelli, tuulilasien vaihdot ja korjaukset ja autojen fiksaukset.

Liiketoimintakauppaan kuuluu nykyaikainen korjaamon laitteisto, tarvittavat työvälineet, varaosia ja sopimuksen mukaan tilat. Ostaja pääsee jatkamaan liiketoimintaa ilman välttämättömiä investointitarpeita.

Uusi yrittäjä voi joko vuokrata tai ostaa liiketilan. Liiketilaa on kaikkiaan 850 neliötä. Vuokralaisia tällä hetkellä on neljä. Ulkovarastoja on kaksi, molemmat ovat 30 neliötä. Korjaamohalli on yhteensä n. 200 neliötä. Tilasta on korjaamon käytössä kolmena päivänä viikossa koko tila ja kahtena päivänä 100 neliötä.

Myyjä on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän varmistaakseen toiminnan jouhevan siirron ja asiakastyytyväisyyden. Yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta ja tunnettu asema paikkakunnalla.

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan kohteeseen!

Pyydä lisätietoja
Joensuun seutu | Koneiden ja laitteiden korjaus, huolto ja asennus (tol 33)

Tiedot päivitetty: 05.04.2023

« Takaisin