MYYTÄVÄT YRITYKSET

Fysioterapia Sulavin liiketoiminta

Yritys on perustettu perustettu v. 1991 - toiminut 32 vuotta. Vakituista henkilöstöä on ollut omistajan lisäksi viime vuosina 3-5 henkilöä, Toiminta-alue koko Pohjois-Karjalan alueella, pääasiallinen toiminta-alue Joensuu.
 

Yritys käyttää  Acute – toiminnanohjausjärjestelmä, joka sisältää sähköisen ajanvarauksen suoraan Sulavin www-sivuilta. Acute on Kelan hyväksymä järjestelmä.

Yrityksellä on pitkä historia, jonka aikana on muodostunut hyvä imago. Yritys tunnetaan logonkin perusteella.

Toimitilakiinteistö on kaksikerroksinen, ontelolaatta, jossa rapattu julkisivu. Alakerrassa on liiketiloja, yläkerrassa asuntoja. Kiinteistö on hyvin hoidettu ja energiatehokas ( maalämpö, ilmastointi ja ikkunat uusittu 2022) sisältäen liike- ja asuintiloiksi tarkoitettuja osakehuoneistoja. (valokuvia nettisivulta www.fysioterapiasulavi.fi ) Kiinteistö tunnetaan HyvänOlonTalona.

Sulavi Ky omistaa katutasossa olevat kolme erillistä osakehuoneistoa, joiden pinta-alat ovat 63 m2, 56,5 m2 ja 72 m2, yhteensä 191,5 m2. Näissä tiloissa on valmiina viisi hoitopisteitä, liikuntasali, kuntoilutila, keittiötilat ja sauna.

Lisäksi yrittäjä omistaa henkilökohtaisesti vieressä olevat kolme liikehuoneistoa, pinta-alat 33,5 m2, 35,0 m2 ja 32,5 m2, yhteensä yht. 101 m2. Ensiksi mainitussa 33,5 m2:n huoneistossa toimivat vuokralaisina kampaamo ja kauneushoitola. Kaksi muuta huoneistoa, yht. 67,5 m2 on vuokrattuna Sulavi Ky:n käyttöön. Näissä tiloissa on kaksi hoitohuonetta, erillinen keittiö sekä vastaanottotilat.

Huoneistoihin (periaatteessa ovat yhtä ja samaa toimitilaa)  on ulkoa päin käytettävissä tarvittaessa kuusi erillistä sisäänkäyntiä, mikä antaa mahdollisuuden myös monenlaiselle viikonloppu- ja iltakäytölle sekä mahdollisuuden vuokrata tiloja pieninäkin tiloina.Toimitilat ovat erittäin siistissä kunnossa ja sisustettu kauniiksi.

Piha-alueella on yhtiöllä riittävästi autopaikkoja niin yrittäjiä kuin asiakkaitakin varten.

Jos olet kiinnostunut yrittämisestä ja omaat kokemusta tai koulutusta fysioterapiasta, niin tässä sinulle oiva vaihtoehto aloittaa yrittäjyys tai kasvattaa olemassa olevaa liiketoimintaa yrityskaupan avulla.

Pyydä lisätietoja
Joensuun seutu | Terveydenhuolto: yksityiset  (tol Q)

Tiedot päivitetty: 27.09.2023

« Takaisin