MYYTÄVÄT YRITYKSET

Kotileipomo Rääkkylässä

Myydään vuodesta 2005 toiminut kotileipomon liiketoiminta Rääkkylän Rasivaarassa.

Leipomo sijaitsee Rautakaupan yhteydessä ja harjoittaa leipomotoiminnan lisäksi kahviotoimintaa ja pitopalvelutoimintaa. Tuotteiden suoramyynti tapahtuu leipomo-kahvilan tiloissa.

Yrityksen tuotteiden kirjo on laaja ja koostuu niin makeista kuin suolaisista leipomotuotteista. Yrityksen päätuotteita ovat herkulliset käsintehdyt karjalanpiirakat, joista yrityksellä on toimitussopimus paikallisen kauppaliikkeen kanssa. Sopimus muodostaa n 25 % osuuden koko yrityksen liikevaihdosta.

Leipomokahvila on erittäin suosittu taukopaikka paikallisten asukkaiden ja töissä liikkujien keskuudessa ja sillä on erittäin vakiintunut tyytyväinen asiakaskunta.

Yritys työllistää yrittäjän lisäksi 2 työntekijää. Yrittäjä on tarvittaessa halukas jatkamaan muutaman vuoden työntekijänä leipomolla.

Erinomainen mahdollisuus leipomotoiminnasta kiinnostuneelle yrittäjähenkiselle henkilölle aloittaa yrittäjyys tai vaikka olemassa olevalle alan toimijalle kasvattaa liiketoimintaansa yrityskaupan avulla.

Pyydä lisätietoja Business Joensuu Oy:n omistajanvaihdospalvelulta ja tule tutustumaan paikan päälle yrityksen liiketoimintaan erikseen sovittavana ajankohtana.

 

Pyydä lisätietoja
Keski-Karjalan seutu | Elintarviketeollisuus  (tol 10-12)

Tiedot päivitetty: 07.08.2023

« Takaisin