MYYTÄVÄT YRITYKSET

Kampaamo-Parturi Misteli etsii toiminnalleen ja toimitiloilleen jatkajaa

Vesannon keskustassa sijaitseva Kampaamo-Parturi Misteli, joka tunnetaan hyvästä asiakaspalvelusta sekä laadukkaan työn jäljestä, etsii yritykselleen jatkajaa. Yrityksellä on vakiintunut ja sitoutunut asiakaskunta, joka on kertynyt yritykselle noin 15 vuoden aikana.

Yritys on yksi harvoista lähialueen parturi-kampaamoalan palveluita tarjoavista yrityksistä ja yrityksellä on vahva sija palveluiden tuottajana alueella. Yritykseltä löytyy liiketoimintaan tarpeelliset laitteet + kalusto parturi-kampaamopalvelujen tekemiseen (2 isoa peiliä, 2 parturituolia, pesupaikka, vastaanottopiste, odotussohva ja tuolit + sohvapöytä). Kyseessä on matalan kynnyksen tilaisuus aloittaa yrittäminen.

Yrityksellä myynnissä liiketoimintansa lisäksi 61,5 neliön liikekiinteistö Vesannon keskustassa. Kiinteistössä iso toimitila, sosiaalitilat (keittiötilat, kodinhoitotila ja vessa) ja toimistotila/takahuone. Tila vapautuu nykyiseltä yrittäjältä sopimuksen mukaan. Tilat muutettavissa myös muuhun toimintaan, esimerkiksi kauppaliikkeeksi.

Kaupan kohde: Liiketoimintakauppa + huoneisto-osake

Hintapyyntö: Osakehuoneiston hinta n. 20 000 € (+ rahoitusvastike kattoremontista). Lisäksi mahdollisuus ostaa parturikampaamon kalusto + irtaimisto.

Tässä on yritystoiminta, joka sopii asiakaspalvelusta nauttiville, ja jossa oman työnjälki saa asiakkaat tyytyväiseksi. Kohde sopii esimerkiksi aloittavalle parturi-kampaajalle päästä alkuun ostamalla tila irtaimistoineen. Jos ilmoitus kiinnosti, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Niko Knuutinen p. 050 560 0604, niko.knuutinen@yrittajat.fi , Savon Yrittäjät ry. Yhteydenotot puhelimitse arkena klo. 12-16, sähköpostilla koska tahansa.

Pyydä lisätietoja
Pohjois-Savo | Palvelut  (tol G-U)

Tiedot päivitetty: 31.07.2023

« Takaisin