MYYTÄVÄT YRITYKSET

Myydään hautakiviin erikoistunut kivialan yritys Kuopiossa

Haetaan Kuopiossa toimivalle hautakivialan töihin erikoistuneeseen yritykseen toiminnalle jatkajaa. Yritys toiminut yli 20 vuoden ajan Kuopion alueella ja yritykselle on vakiintunut asiakasmäärät ja vahva yhteistyökumppanuusverkosto alueella. Nykyinen yrittäjä voi tarvittaessa olla apuna ja perehdyttää siirtymävaiheessa.

Yrityksen nykyinen liiketoiminta on keskittynyt hautakivien tekemiseen, kaivertamiseen ja entisöintiin. Yritys työllistää tällä hetkellä yrittäjän ja kaksi kausityöläistä. Kausityöläiset ovat keskittyneet hautakivien valmistukseen ja kaiverrustöihin. Kausityöläiset työskentelevät yrityksessä huhtikuusta marraskuuhun. Yrityksellä on hyvät kehittämismahdollisuudet alueella.

Tila: Yrityksellä omistuksessa 136m2 työtilahalli. Työhallin sijainti on Kuopion lähiöalueella Jynkässä, jossa työ- ja toimistotila. Yritys omistaa liiketoimintaan tarpeelliset erikoistyökalut ja -laitteet.

Sijainti: Kuopio

Liikevaihto:  n. 200 000 €

Kaupankohde: Liiketoimintakauppa tai/ja yrityskiinteistö

Hintapyyntö: 85 000 € (yrityskiinteistön hinta erikseen)

Yrityksen verkkosivut: www.kivipajasarik.fi

Tässä kohteena tasaista liiketoimintaa pyörittävä yritys, joka sopii yritystoiminnan aloittaville tai yrityksille, jotka haluavat laajentaa yritystoimintaansa Kuopion alueelle.

Ota yhteyttä, jos yrityksen myynti-ilmoitus herätti kiinnostusta ja haluat tietää lisää yritystoiminnasta! Yhteydenotot puhelimitse arkena klo. 12-16, sähköpostilla koska tahansa.

NIKO KNUUTINEN
Palveluvastaava

Jatkis Omistajaksi ostamalla – Onnistuneita omistajanvaihdoksia Pohjois-Savossa

SAVON YRITTÄJÄT
Microkatu 1 N-porras, 5 krs, 70210 Kuopio
p. 050 560 0604
niko.knuutinen@yrittajat.fi

Pyydä lisätietoja
Pohjois-Savo | Kivien leikkaaminen, muotoilu ja viimeistely  (tol 237)

Tiedot päivitetty: 18.08.2023

« Takaisin