MYYTÄVÄT YRITYKSET

Iisalmen Suutari ja Avain hakee toiminnalleen jatkajaa

Myydään Iisalmessa sijaitseva suutariliiketoiminta yrittäjän eläköitymisen vuoksi. Yrityksellä laaja asiakaskunta ja asiakkaita tulee Iisalmen lisäksi monista lähialueen kylistä ja kunnista.

Yrityksen nykyinen liiketoiminta on ollut monipuolisen suutaripalvelun tekemistä ja kotiavaimien teettämistä. Yrityksellä on mahdollista kehittää toimintaa esimerkiksi palveluja laajentamalla avainpuolella ja yritystoimintaan voi yhdistää myös jotain muita palveluita, kuten ompelua. Tässä toimeliaalle ja palveluhenkiselle yrittäjälle oiva tilaisuus aloittaa liiketoiminta valmiissa yrityksessä.

Yritys on vuokralla isossa ja viihtyisässä 100 m2 kivijalkaliiketilassa kerrostaloasunnon katutasossa. Liiketila sijaitsee hyvällä paikalla aivan Iisalmen keskustassa vilkkaalla alueella, jonka läheisyydessä pysäköintitilaa asiakkaille. Yritys toiminut nykyisessä liiketilassa vuodesta 2020 lähtien.

Yrityksessä vuokrattuna toimivat suutari -sekä avainkoneet (avain-, ompelimo- ja putsikone sekä prässi). Uudella yrittäjällä on mahdollisuus ostaa nykyiset koneet sekä tarvikkeet, mitä toimintaansa haluaa ja tarvitsee. Myös koneiden vuokraus mahdollista.

Sijainti: Iisalmi

Liikevaihto: n. 52 000 €

Kaupan kohde: Liiketoiminta

Hintapyyntö: 10 000 €

Jos haluat tietää lisää yrityksen toiminnasta, ota yhteyttä!

Ritva Heikkinen
suutari / yrittäjä
p. 0405336446
heikkinenritva310@gmail.com

Pyydä lisätietoja
Pohjois-Savo | Palvelut  (tol G-U)

Tiedot päivitetty: 31.07.2023

« Takaisin