MYYTÄVÄT YRITYKSET

Majoitus- ja ravintolalaiva, Joensuu/Saimaa

Myydään vuosina 2018–2022 huolellisesti kunnostetun Joen Saimatar majoitus- ja ravintolalaivan liiketoiminta tai osakekanta.

Laivassa on 13 majoitushuonetta (vuodepaikat 23), erilliset suihku- ja saunatilat sekä kolme ravintolatilaa (sisäravintola 50 asiakaspaikkaa, takakansi 20, kattoterassi 60) ja keittiö (kalustettu ravintolatoimintaan, pizzeria / ala carte varustus, keittiökoneet & laitteet). Lisäksi on erillinen laivan ulkopuolelle sijoitettava terassikalusto (70 asiakaspaikkaa). Aluksen runko on kunnostettu ja tarkastettu vuonna 2018 (Trafi – ultraus). Laivan tekniikka on hyvässä toimintakunnossa ja sitä voidaan ajaa sekä siirtää omin konevoimin. Laivaa ei ole kuitenkaan runkokatsastettu matkustajaliikenteeseen.

Liiketoiminta myydään kokonaisuutena, jonka kautta ostajalla on mahdollisuus jatkaa olemassa olevaa majoitus- ja ravintolatoimintaa heti. Alus soveltuu erinomaisesti myös jo toimivan matkailukeskuksen majoitus- ja ravintolakapasiteetiksi / lisäpalveluiksi / vetovoimatekijäksi, jonne se voidaan siirtää myyjän toimesta. Kaupan sisältöä ovat yrityksen omistama Joen Saimatar alus sisältäen majoitus- ja ravintolatoiminnan kaluston ja irtaimiston sekä liiketoiminnan toiminimet, domainit, markkinointiaineistot jne. Nykyinen omistaja ja yrittäjä on sitoutunut auttamaan siirtymisvaiheessa ja perehdyttämään uutta omistajaa sekä aluksen käyttöön että liiketoimintaan.

Myytävän liiketoiminnan, Joen Saimatar -aluksen, kaluston ja irtaimiston hinta on 248.000 €. Yrityskauppa voidaan toteuttaa vaihtoehtoisesti myös osakekauppana, jolloin suurin osa kauppahinnan maksusta on mahdollista järjestää yrityksen mukana siirtyvillä rahoitusvastuilla, osakekaupan hinta neuvotellaan erikseen.

Kiinnostuneita pyydetään olemaan asiasta suoraan yhteydessä yrityksen omistajaan Antti Piiraiseen, p. 0503260836 tai liiketoimintakaupassa ja sen järjestelyissä tarvittaessa avustavaan konsulttiin Jani Karjalaiseen: p. 050 590 4015.

Lisätietoja saat  ladattua painamalla pyydä lisätietoja -painiketta ja allekirjoittamalla salassapitosopimuksen.

Pyydä lisätietoja
Joensuun seutu | Majoitus- ja ravitsemistoiminta (tol I)

Tiedot päivitetty: 28.06.2023

« Takaisin