MYYTÄVÄT YRITYKSET

Pikku Belgia Oy etsii jatkajaa toiminnalleen

Kiinnostaako yrittäjyys? Viihdytkö ihmisten parissa ja pidät asiakaspalvelusta? Haluatko suunnitella omat aikataulusi ja tuottaa asiakkaille herkullisia makuelämyksiä?

Tässä sinulle oiva mahdollisuus lähteä toteuttamaa omaa unelmaasi! Monien mahdollisuuksien Pikku Belgia eli sympaattinen vohveliauto etsii uutta kuskia. Auton omistaja/yrittäjä Hessu hankki modernin vohveliauton Ranskasta vuonna 2017. Siitä lähtien hänelle on ollut sydämen asiana valmistaa tuoretta ja maukasta syötävää ja palvella asiakkaita ilolla ympäri Pohjois-Savoa ja myös muualla Suomessa.

Auto on uniikki ja rakennettu Fiat Doblon alustalle, vuosimallia 2017. Moottori on 1,3 litrainen diesel, joka tuottaa tehoa 90 hv/ 66 kW. Autolla on ajettu vain 54tkm ja sitä voi ajaa B-ajokortilla. Autossa on kahdet renkaat ja se on säännöllisesti huollettu merkkiliikkeessä. Auto on katsastettu 7/2022 ja sen seuraava katsastus on vasta 7/2024.

Myyntipuolen varusteina löytyy muun muassa: tuplavohvelirauta, Wallaksen XC Duo liesi-lämmitin omalla akulla, Liebherrin akku-/sähkötoimiset pakastin ja jääkaappi (noin 150 litraa), vesipiste/käsienpesuallas, kaavilaisen Lamiline Oy:n mittatilauksena valmistamat kaapistot ja tasot. Auton laitteisto on mahdollista kytkeä verkkovirtaan myyntipaikalla.

Liiketoimintakauppaan kuuluu toiminnassa tarvittava auto, kalusto ja brändi resepteineen. Pikku Belgialla on myös vakiintunutta asiakaskuntaa, joka odottaa sen saapumista omalle paikkakunnalleen. Hintapyyntö tälle herkulliselle kokonaisuudelle on 39t€. Hessu on valmis perehdyttämään jatkajaa omien resurssiensa puitteissa.

Löydät Pikku Belgian ja sen yli 2 tuhatta seuraajaa myös Facebookista: https://www.facebook.com/PikkuBelgia

Ota rohkeasti yhteyttä Hessuun ja kysy lisätietoja.

Hessu (Heikki) Nurmi, p. 0451757131

tai ole yhteydessä yritysneuvojaan.

Kari Heikkinen
Yritysneuvoja, projektipäällikkö
Kuopionseudun Uusyrityskeskus ry
p. +358 44 388 3081
kari.heikkinen@uusyrityskeskus.fi

Pyydä lisätietoja
Pohjois-Savo | Majoitus- ja ravitsemistoiminta (tol I)

Tiedot päivitetty: 23.03.2023

« Takaisin