MYYTÄVÄT YRITYKSET

Kivialan yrittäjäksi Kiteelle

Myytävänä  hautauskivien leikkaukseen, muotoiluun ja viimeistelyyn erikoistuneen Karjalan Muistokivi Oy:n liiketoiminta ja tilat. Ostettava kokonaisuus neuvoteltavissa myyjän kanssa.

Myydään kiinteistökokonaisuus, johon kuuluu n. 7 000 neliön tontti, omakotitalo ja samassa pihapiirissä sijaitseva yrityksen omistama ja käytössä oleva hallikiinteistö. Lisäksi myydään liiketoiminnan varasto ja kalusto.

Kiinteistö sijaitsee n. 3 km:n päässä Kiteen keskustasta Maljakiven asuinalueella. Asuinrakennus on vanhalta osaltaan ennen sotia tehty hirsirunkoinen ja vuonna 2000 tehdyn laajennuksen osalta lautarakenteinen sekä 1 1/2 -kerroksinen talo.

Yläkerta on rakennettu asuinkäyttöön 2010. Alakerrassa tupakeittiö, kolme makuuhuonetta, takkahuone, wc ja pesuhuone-/saunatilat. Yläkerrassa kolme huonetta ja wc. Kerrosala n. 215 m2, huoneistoala n. 166 m2. Lämmitys sähköllä ja 3 tulipesällä sekä 2 ilmalämpöpumpulla. Ilmanvaihto pääosin painovoimainen. Soveltuu esim. perhekodiksi, koira- tms. hoitolatoimintaan.

Pihapiirissä yrityksen omistama halli/tuotantotila. Varsinainen halliosa on rakennettu 1993, lämmin halliosa n. 100 m2. Hallissa myös pieni toimistotila ja erillinen wc. Lämmitys sähköllä ja yhdellä puu-uunilla. Hallin jatkoksi on tehty kylmiä avokatoksia kolmessa eri vaiheessa.

Lisätietoja: Katariina Eskelinen, Business Joensuu Oy, p. 040 140 7505, katariina.eskelinen(at)businessjoensuu.fi

Pyydä lisätietoja
Keski-Karjalan seutu | Kivien leikkaaminen, muotoilu ja viimeistely  (tol 237)

Tiedot päivitetty: 22.09.2023

« Takaisin