MYYTÄVÄT YRITYKSET

Laadukkaasta työn jäljestä tunnettu Kauneus- ja jalkahoitola Hyvänolon Helmi etsii yritystoiminnan jatkajaa Iisalmessa

Iisalmen ytimessä sijaitseva Kauneus- ja jalkahoitola Hyvänolon Helmi etsii liiketoiminnalleen jatkajaa terveydellisistä syistä. Hoitola tunnetaan hyvästä asiakaspalvelusta sekä laadukkaan työn jäljestä. Yrityksellä on vakiintunut, laaja ja sitoutunut asiakaskunta. Nykyinen yrittäjä voi tarvittaessa olla apuna ja perehdyttää siirtymävaiheessa.

Yrityksen tarjoamat palvelut asiakkaille ovat: Kasvohoidot (myös laitehoidot radiofrekvenssi, Ditelle 900, timantti ja ultraääni), jalkahoidot, käsihoidot, parafiinihoito ja Shellac-geelilakkaukset, kestovärjäykset, sokerointi, meikkaus, hemmotteluhoitopaketti sekä vartalohoidot; kuumakivihieronta ja selän turvehoito imukupeilla. Yritykseltä löytyy liiketoimintaan tarpeelliset laitteet hoitopalvelujen tekemiseen. Yrityksellä käytössään nettisivut ja sosiaalinen media, jolla tavoittaa asiakkaat myös verkossa.

Alan yrittäjälle on olennaista monipuolisten hoitojen osaaminen ja tarjoaminen. Tämä yritystoiminta sopii sinulle, jos nautit työstä, jossa laadukas työnjälki ja hyvä asiakaspalvelu on tärkeää.

Tila: Vuokratila keskeisellä ja hyvällä paikalla Iisalmen keskustassa. Hoitolassa on kaikki tarpeelliset laitteet ja välineet valmiina toiminnan aloittamiseen välittömästi. Tila on sisustettu kauniiksi ja viihtyisäksi. Tutustu yrityksen tiloihin virtuaalisesti tästä: Hyvänolon Helmi (matterport.com). Liiketilan voi jakaa; tilassa on mahdollista toimia kaksi yrittäjää.

Hintapyyntö: 20 000€ + alv 24%

Tästäkö sinulle unelmatyöpaikka, bonuksena ihanat asiakkaat kauniissa ja viihtyisässä työympäristössä.
Ota yhteyttä tai tule paikanpäälle tutustumaan!

Teija Hiltunen, yrittäjä
Puh: 0503277648
Sposti: teija.hiltunen1@gmail.com
Osoite: Louhenkatu 5, 74100 Iisalmi
Web: www.hyvanolonhelmi.fi

Pyydä lisätietoja
Pohjois-Savo | Palvelut  (tol G-U)

Tiedot päivitetty: 31.07.2023

« Takaisin