MYYTÄVÄT YRITYKSET

Myydään tunnelmallisissa tiloissa sijaitseva pakopeliyritys Arwoitus Oy

Arwoitus Oy on 2016 perustettu pakopeliyritys. Toimimme tunnelmallisissa kellaritiloissa Kuopion rautatieasemalla.

Arwoituksen pakopelit ovat toiminnallisia elämyksiä, joissa arki unohtuu tunniksi. Pakopeli on maailmalta Suomeen tullut ja koko ajan suosiotaan kasvattava yhteistyötä vaativa pelikokemus. Asiakkaitamme ovat mm. perheet, kaveriporukat ja yritykset. Olemme Kuopiossa ainoa pakopeliyritys, jonka kaikki pelit käyvät koko perheelle. Pakopeliala koetaan kiinnostavaksi työpaikaksi ja motivoituneiden työntekijöiden rekrytointi on ollut helppoa.

Tiloissamme on pelattavissa kolme laadukasta huonetta: Riston risteily, Elli etelässä ja kesäkuussa 2023 avattu Kallen kauppa. Lisäksi kauppaan sisältyy peliohjeet ja tarinat poistuneisiin suosittuihin huoneisiimme Wankilaan, Pentin Peräkammariin, Urheaan Ainoon ja Kikan Korjaamoon. Olemme itse suunnitelleet kaikki huoneemme ja niitä ei ole tähän mennessä pelattu muualla kuin Kuopiossa. Valmiit huoneet mahdollistaisivat myös toiminnan laajentamisen muille paikkakunnille.

Olemme tunnettuja elämyksellisten pelien lisäksi omaperäisistä huoneiden tarinoista, selkeästä ja paikallisesti tunnetusta brändistä sekä Kuopion tunnelmallisimmista toimitiloista.

Tila: vuokrattuna 120 m² tunnelmalliset kellaritilat Kuopion rautatieasemalla

Liikevaihto: 67 000 €

Hintapyyntö: 34 000 €

Yhteydenotot: Niko Knuutinen, p. 050 560 0604, niko.knuutinen@yrittajat.fi

Pyydä lisätietoja
Pohjois-Savo | Palvelut  (tol G-U)

Tiedot päivitetty: 05.09.2023

« Takaisin