MYYTÄVÄT YRITYKSET

Erätuote / metsästyskoiratuote varasto + verkkokauppa kaupan päälle!

Myydään verkkokaupan jäljellä oleva varasto, varastonarvo 5 591,66 € + alv 24%

KAUPAN PÄÄLLE varaston tuotteille valmis verkkokauppa www.boutdoors.fi , josta ostaja pystyy muokkaamaan mieleisensä tai ostamaan muokkaamisen ylläpitävältä mainostoimistolta.

Tee harrastuksesta työ tai lisätienesti.

Nyt myydään metsästysvaatteita ja koiraharrastus välineitä myyvän liiketoiminnan varasto, kaupan päälle valmis verkkokauppa. Kaikki pohjat on tehty valmiiksi; verkkokauppa, some, google jne. mainospohjineen päivineen, joiden siirrosta voidaan myös keskustella. Pääpaino myytävissä tuotteissa on ollut metsästysvaatteissa ja noutaja / metsästyskoira harrastusvälineissä, mutta valikoimassa paljon tuotteita muuhunkin harrastamiseen. Tähän asti toimintaa pyöritetty erittäin pienellä ajallisella ja rahallisella panostuksella, joten tässä todellinen mahdollisuus tehdä vaikka kokoaikainen työ pienellä lisätyöllä. Erityisesti 2020-2021 yritystoiminnalla saatu oikein mukava lisätienesti, tuona aikana suurin lisäponnistelu oli aktiivisempi somekäyttäytyminen sekä muutamat tapahtumat, joissa yritys oli esillä.

Tällä hetkellä verkkokauppa toimii ”pöytälaatikosta” kuukausimaksuttomasti, mutta se voidaan päivittää maksulliseen versioon, jolloin asiakkaat pystyvät maksamaan tilaukset suoraan verkkokaupassa. Verkkokauppaa erittäin helppo muokata itse, joten poistat ja lisäät itsellesi sopivat myyntituotteet ja teet tarvittavia muutoksia.

Nykyinen yrittäjä työllistyy kahdessa muussa yrityksessä, joten ajanpuutteen vuoksi myydään varastona. Nyt olisi vain tärkeintä löytää uusi innokas jatkaja toiminnalle.

Katso tarkemmat tiedot pyydä lisätietoja -linkistä ja jos vielä kiinnostuit, voit olla myös suoraan yhteydessä yrittäjään;

Suvi Sorsa, suvi.sorsa@brandpa.fi / 0503315958 (mikäli et tavoita puhelimitse, jätä viesti niin soitan takaisin)

Pyydä lisätietoja
Erätuote / metsästyskoiratuote varasto + verkkokauppa kaupan päälle! | Osuva yrityspörssi
Joensuun seutu | Tukku- ja vähittäiskauppa  (tol G)

Tiedot päivitetty: 04.04.2024

« Takaisin