MYYTÄVÄT YRITYKSET

Erähenkisen ihmisen tai koiraharrastajan unelmat todeksi!

Tee harrastuksesta työ tai lisätienesti.

Nyt myydään metsästysvaatteita ja koiraharrastusvälineitä myyvä liiketoiminta, jossa kaikki pohjat on tehty valmiiksi; verkkokauppa, some, google jne. mainospohjineen päivineen.

Pääpaino myytävissä tuotteissa on ollut metsästysvaatteissa ja noutaja / metsästyskoira harrastusvälineissä, mutta valikoimassa on paljon tuotteita muuhunkin harrastamiseen ja koirille kuivamuonista lähtien. Tähän asti toimintaa pyöritetty erittäin pienellä ajallisella ja rahallisella panostuksella, joten tässä on todellinen mahdollisuus tehdä vaikka kokoaikainen työ pienellä lisätyöllä. Erityisesti 2020-2021 yritystoiminnalla saatu oikein mukava lisätienesti, tuona aikana suurin lisäponnistelu oli aktiivisempi somekäyttäytyminen sekä muutamat tapahtumat, joissa yritys oli esillä.

Tällä hetkellä verkkokauppa toimii kuukausimaksuttomasti, mutta se voidaan päivittää maksulliseen versioon, jolloin asiakkaat pystyvät maksamaan tilaukset suoraan verkkokaupassa. Verkkokauppaa erittäin helppo muokata itse, joten poistat ja lisäät itsellesi sopivat myyntituotteet.

LIIKEARVO

-Verkkokauppa (jatkossa ylläpito mahdollista päivittää maksulliseen versioon, jolloin kuukausimaksu noin 39€ alv 0%, tähän mahdollista yhdistää esim. microsoftin ohjelmistot ja oma sähköpostipääte.)

-Somekanavat (fb & ig)

-Googlemainonta tili

-Brändi valmiine pohja-aineistoineen markkinointiin     

*Hintaan kuuluu logon muokkaaminen ostajan tarpeiden mukaiseksi

-Olemassa oleva asiakaskunta 

-Laskutuspohja (rakennettu word/excel, maksuton)

-Mahdollinen avoin tilauskanta ostohetkellä

-Tavarantoimittaja sopimukset ja verkostot

Yrittäjä työllistyy kahdessa muussa yrityksessä, joten ajanpuutteen vuoksi tälle hyvän pohjan omaavalle toiminnalle olisi nyt vain tärkeintä löytää uusi innokas jatkaja.

Pyydä tarkemmat tiedot Business Joensuulta ja jos vielä kiinnostuit, voit olla myös suoraan yhteydessä yrittäjään;

Suvi Sorsa, suvi.sorsa@brandpa.fi / 0503315958 (mikäli et tavoita puhelimitse, jätä viesti niin soitan takaisin)

Tarjoa rohkeasti koko paketista tai sen osista; myös esim. varasto tai pelkkä verkkokauppa voidaan myydä erikseen tarjouksien perusteella.

Pyydä lisätietoja
Joensuun seutu | Tukku- ja vähittäiskauppa  (tol G)

Tiedot päivitetty: 05.05.2023

« Takaisin