MYYTÄVÄT YRITYKSET

Myydään maineikas miestenpukujen myynti- ja vuokrausliike

Myydään Kuopiossa miestenpukujen myynti- ja vuokrausliike yrittäjän jäädessä eläkkeelle.

Hyvämaineisella 25 vuotta toimineella pukuliikkeellä on laaja asiakaskunta, joka ulottuu Savosta Keski-Suomeen ja Pohjois-Karjalaan asti ja on ainoa näillä alueilla.

Liike on erikoistunut laadukkaisiin miestenpukuihin ja asusteisiin. Valikoimasta löytyy peruspuvut liike-elämään ja edustustilaisuuksiin sekä frakit, saketit, smokit ja bonjour -puvut asusteineen niin häihin ja muihin perhejuhliin kuin akateemisiin juhlatilaisuuksiin.

Liike toimii vuokratilassa Kuopion keskustassa erinomaisella sijainnilla. Näyteikkunat katutasossa ja toisessa kerroksessa johdattavat asiakkaan 2. kerroksessa sijaitsevaan 160 m² ateljeetyyliseen tilaan. Tilaan on jaoteltu miesten myynti- ja vuokrapuvut, ompelutyötila ja työntekijöiden taukotilat.

Yritys työllistää yrittäjän ja kokeneen, puolipäiväisen työntekijän. 

Asiakkaita palvellaan myös laadukkaiden ajantasaisten verkkosivujen kautta, josta voi varata ajan sovitukseen. Yrityksellä on sosiaalisen median tilit Facebookissa, Instagramissa ja YouTubessa.  

Pukuliikkeen liiketoimintakauppa sisältää yrityksen liiketoiminnan, nimen, verkkosivun ja sosiaalisen median tilit, vuokraoikeuden, varaston sekä täyden koneiston ja irtaimiston liikkeen pyörittämiseen.  Mahdollisuus ostaa vain pukuvarasto ilman koneita ja kalusteita. Lopullinen hinta muodostuu sen hetkisestä varastosta ja kalustosta. Yrittäjä perehdyttää jatkajan kattavasti.

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan! 

Kaupan kohde: Liiketoimintakauppa, mahdollisuus pelkän varaston ostamiseen

Sijainti: Kuopion keskusta

Toimitila: Vuokratila, 160 m²

Henkilökunta: Yrittäjä + osa-aikainen työntekijä

Liikevaihto: 100.000 €

Hinta: 40.000 €, tarkistetaan kaupantekohetkellä

Yhteydenotot: Yrittäjä Hilkka Kokkarinen p. 044 5233 606

Kotisivut: Kuopion Pukuliike Fauna - Miesten ja naisten juhlapuvut

Pyydä lisätietoja
Pohjois-Savo | Palvelut  (tol G-U)

Tiedot päivitetty: 14.07.2022

« Takaisin