MYYTÄVÄT YRITYKSET

Myydään kansainvälistä liiketoimintaa harjoittava metallialan yritys tai vaihtoehtoisesti haetaan sille laajempaa omistuspohjaa.

Yritys valmistaa mekaanisia hyvinvointituotteita  tuotantoeläinten käyttöön.
Tuote on patentoitu tällä hetkellä varsin laajalla alueella kansainvälisesti. Tuotteita viedään tällä hetkellä yli 20 maahan ja liikevaihdosta noin 95 % tulee viennistä. Kaikki tuotteet valmistetaan, maalataan , kokoonpannaan ja pakataan yrityksen omassa toimitilassa Joensuussa.

Yritys on perustettu vuonna 2016 ja sen liikevaihto on kasvanut tämän hetkiseen noin
miljoonaan euroon. Liiketoiminta on hyvin kannattavaa. Tuotteelle on ollut hyvä kysyntä, koska aivan vastaavaa tuotetta markkinoilla ei ole. Kysyntää on lisännyt tuotteiden vahva rakenne sekä niiden mekaanisuus, toimivuus ja yksinkertainen asennettavuus.

Tuotteiden myynti tapahtuu itsenäisten jälleenmyyjien kautta. Tuotannon kasvuun on pystytty vastaamaan automatisoinnin  avulla. Tuotteet soveltuvat hyvin sarjatuotantoon, tuotantoprosessit ja toiminnot
on suunniteltu kustannustehokkaaksi

Tuoteet kuuluvat osana eläinten hyvinvointia ja karvapeitteen hoitoa.Yrityksen kantava teema on eläinten hyvinvointi sekä kestävä tuote. yritys haluaa haluaa, että markkinointi ja brändin luominen tukevat tätä ajatusta.

Tulevaisuudessa tuote valikoimaa pyritään kasvattamaan eläinten hyvinvoinnin suuntaan sekä uusiininnovatiivisiin tuotteisiin, jotka soveltuvat kasvavalle jakeluverkostolle.

Sopii erinomaisesti yritykselle, joka hakee omaa tuotetta ja  kasvua kansainvälistymisestä tai henkilölle, joka omaa vahvan kansainvälisen kaupan käynnin kokemuksen ja osaamisen.

 

 

Pyydä lisätietoja
Joensuun seutu | Metalliteollisuus  (tol 24-30)

Tiedot päivitetty: 23.06.2022

« Takaisin