MYYTÄVÄT YRITYKSET

Hannun-Kone Oy:n toimitiloihin haetaan kumppania Joensuun Papinkankaalle

Hannun-Kone Oy on Joensuussa toimiva maanrakennuskoneliike, jonka liiketoimintana on uusien ja käytettyjen maanrakennuskoneiden sekä muiden rakennuskoneiden ja lisälaitteiden myynti, huolto ja varaosakauppa sekä raskaan kaluston pesupalvelut. Yritys on perustettu 1990. Yrityksen toiminta sijoittuu pääasiallisesti Itä-Suomen alueelle.

Hannun-Kone Oy on Itä-Suomessa johtavassa asemassa Doosan- maanrakennuskoneiden huolto- ja varustelun tarjoajana. Vuonna 2018 valmistuneiden uusien toimitilojen myötä yritys on ryhtynyt aktiivisesti laajentamaan huoltopalvelujensa tarjontaa. Hannun-Kone Oy on valtuutettu huoltosopimuskorjaamo myös Bobcat-, Lännen- ja Wille- tuotemerkeille. Korjaamo palvelee monimerkkihuoltona kaikille merkeille. Henkilökunta on koulutettu käyttämään nykyaikaisia menetelmiä ja ohjelmistoja, ja huoltokorjaamossa on käytössä uusin diagnostiikka.

Vuonna 2020 yrityksen edustukseen tulivat Haulotte -henkilönostimet sekä Ammann maantiivistyslaitteet, jotka täydentävät palvelukokonaisuutta.

Hannun-Kone Oy tuo maahan laadukkaita italialaisia Simex lisälaitteita. Valikoimaan kuuluu jyrsimiä, seula-ja murskakauhoja sekä verkostorakentamisen lisälaitteita.

Yrityksen uudet toimitilat mahdollistavat nykyistä suuremman toimintavolyymin ja laajemman palvelu- ja tuotevalikoiman.

Uudet toimitilat ovat olleet käytössä vuodesta 2018 ja sijaitsevat Joensuun kaupungin uudella teollisuusalueella Papinkankaalla erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

Toimitiloja on kaikkiaan 1170 m2, josta myynti- (240 m2), toimisto-(40 m2), edustus- ja kokoustiloja (70 m2), huoltotiloja (370 m2), varastotilaa (135 m2) ja pesula (200 m2), sos. ja teknisiä tiloja (115 m2).

Raskaan kaluston pesulassa voi pestä työkoneet ja maanrakennuskoneet sekä niitä kuljettavat lavetit. Täysperävaunulliset rekat (ml. HCT)  ja linja-autot voivat ajaa pesulalinjaston läpi.

Pesula on rakennettu ympäristölainsäädännön vaatimusten mukaiseksi. Raskaan kaluston pesulassa on uusi Tammermaticin pesulinjasto.

Huoltotiloissa on mahdollista huoltaa yhtä aikaa 4-6 isoa työkonetta. Määrään sisältyy uusien varusteleminen ja rakentaminen sekä vaihtokoneiden huolto.

Papinkangas on kehittyvä teollisuusalue ja palveluja voidaan jatkossa tarjota myös alueelle sijoittuville uusille yrityksille. Viereiselle tontille avautui juuri Ponsse Oyj:n uusi huoltopalvelukeskus.

Tilat ovat edustavat, muuntuvat ja uudenveroiset. Sijainti aivan Joensuu-Lappeenranta-tien varrella on monenlaiseen liiketoimintaan erinomainen.  Toimitilat mahdollistavat tuotteiden todella hyvän esillepanon hyvien kulkuyhteyksien varrella.

 

 

Pyydä lisätietoja
Joensuun seutu | Tukku- ja vähittäiskauppa  (tol G)

Tiedot päivitetty: 19.09.2022

« Takaisin