MYYTÄVÄT YRITYKSET

Myydään kaupallistettava innovaatio metalliteollisuuden tarpeisiin!

 

 

Rullamuovaamalla valmistettu t-kirjaimen muotoinen hyllypilari on innovaatio kevyiden ja kestävien ohutlevyprofiilien valmistusmenetelmästä. Kehitetty profiili valmistetaan metalliohutlevystä. Profiili ja sen valmistusmenetelmä ovat patentoituja. Patentti on takuu tuotteen kestävyydestä. 

Keksinnöllä on useita soveltamismahdollisuuksia, kuten alas lasketut sisäkatot, kevytrakenteiset kattotuolit, hyllyt ja lämpöeristyksen kiinnitys sisäseiniin, betonisokkeliin tai kattotuoliin. Keksinnön käyttöä on mahdollista laajentaa uusiin sovelluksiin sekä skaalaamalla tuotetta ja tuotantomenetelmää vahvempiin materiaaleihin, jolloin tuotteen liiketoimintapotentiaali kasvaa huomattavasti.

Profiilin kestävyyttä on mitattu standardointitesteillä, jotka osoittavat sen olevan moninkertaisti vahvempi, kuin markkinoilla olevat vastaavat tuotteet. Tuotantomenetelmän käyttö mahdollistaa edulliset tuotantokustannukset. Testikoneen käytön perusteella menetelmä toimii moitteettomasti. 

Kaupan kohteena on patentti profiilin valmistamiseen sekä siihen liittyvät testikone, teknologia, piirustukset sekä asennusohjeet. Tarvittavat käsikäyttöiset työkalut kuuluvat kauppaan, joten tuotanto saadaan käynnistettyä joutuisasti. Myyjä perehdyttää mielellään tuotantomenetelmän ja koneen käyttöönottoon.

Tartu tilaisuuteen ja kaupallista ainutlaatuinen keksintö, jossa on potentiaalia myös kansainväliseen liiketoimintaan!

Lisätietoja annamme salassapitosopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Pyydä lisätietoja
Pohjois-Savo | Muiden koneiden ja laitteiden valmistus (tol 28)

Tiedot päivitetty: 18.01.2022

« Takaisin