MYYTÄVÄT YRITYKSET

Kuopion JL-Maalaus ja Saneeraus Oy etsii jatkajaa toiminnalleen

Myydään vakavarainen laadukkaasta työstä tunnettu rakennustekniikan alan yritys.

Oletko sinä seuraava jatkaja toimivalle ja tuottavalle yritykselle, joka keskittyy korjausrakentamiseen ja saneeraukseen?

Yhtiö on vakavarainen, hyvämaineinen ja tekee tasaista 1,7 miljoonan liikevaihtoa. Vuoden 2020 ja 2021 liikevoitto oli noin 100.000 euroa verojen jälkeen.

Yritys on perustettu vuonna 2002 ja 20 vuoden aikana yritys on saavuttanut keskeisen markkina-aseman. Pitkäaikaiset, hyvin hoidetut asiakassuhteet ja koulutetut, työhönsä sitoutuneet työntekijät toimivat yrityksen toiminnan vakaana pohjana. Laatu ja asiakkaiden tyytyväisyys ovat olleet aina yrityksen toiminnan keskiössä. Tämä yritys ei ole saneerannut asuntoja, vaan asiakkaiden koteja.

Yritys on toiminut sekä pääurakoitsijan, että alihankkijan roolissa pääurakoitsijan rinnalla. Liiketoiminta koostuu julkisivuremonteista ja -maalauksista, korjausrakentamisesta, parvekkeiden saneerauksista lasituksineen, nostokoripalveluista, talvisin lumenpudotuksista, saunaremonteista LVIS -töineen, kylpyhuoneremonteista, huoneistojen muutostöistä ja keittiöremonteista. Olennainen osa toimintaa on myös LVIS -remontit, joiden osalta on myös mahdollisuus hakea lisää kasvua. Rakennuskannan vanhentuessa yrityksellä on hyvät tulevaisuuden näkymät laajan asiantuntemuksen ja toimivan kaluston ansiosta.

Yrityksen toimialue on Pohjois-Savo ja se toimii Kuopiossa vuokratiloissa keskeisellä paikalla. Liiketoimintakauppaan kuuluu brändi, asiakkuudet, työntekijät ja työvälineet. Kalusto sisältyy liiketoimintakauppaan. Kalustoon kuuluu esimerkiksi viisi jämerää, kuorma-autoalustaista nostokoriautoa ja saksilavanostin, jonka työskentelykorkeus vaihtelee 17m...30m.

Yrityksen nykyinen omistaja on eläköityessään valmis ja motivoitunut tukemaan uutta yrittäjää, jotta omistajanvaihdos sujuu mahdollisimman onnistuneesti. Kauppahinta asettuu tasolle 340.000 euroa, joten investoinnin takaisinmaksuaika on varsin lyhyt osaavissa käsissä ja kauppahinta myös rahoittajille kiinnostava.

Tartu tilaisuuteen ja ota yhteyttä!

Niko Knuutinen p. 050 560 0604, niko.knuutinen@yrittajat.fi , Savon Yrittäjät ry. Yhteydenotot puhelimitse arkena klo. 12-16, sähköpostilla koska tahansa.

Sijainti: Pohjois-Savo

Liikevaihto: 1.700.000 €

Käyttökate: 140.000 € (oikaistu)

Henkilökunta: 11 (keskimäärin)

Kaupan kohde: Liiketoiminta

Hinta: 380.000 € (tasetilanne kaupanteko hetkellä tarkastetaan)

Pyydä lisätietoja
Pohjois-Savo | Rakentaminen  (tol F)

Tiedot päivitetty: 16.01.2023

« Takaisin