MYYTÄVÄT YRITYKSET

Myydään pilotoitu IoT kunnonvalvontajärjestelmän ohjelmisto

Tuusplan Heinola Oy on hyvämaineinen vuonna 1995 perustettu perheyritys. Toiminta aloitettiin luomalla automaattinen ohjausjärjestelmä sahateollisuudelle. Vuonna 2020 yritys kehitti DEE IoT -kunnonvalvontajärjestelmän. Järjestelmä on IoT-innovaatio, joka tarjoaa rajattomia mahdollisuuksia toimia teollisuudessa.

Dee IoT -kunnonvalvontajärjestelmä monitoroi pyöriviä koneita ja ennakoi toimintahäiriöt, jotta ne voidaan estää. Järjestelmän avulla kunnossapidon resurssit ja varaosatilaukset on helppo ajoittaa sopivaan hetkeen. Komponenttien kunto ja toiminta on selkeästi esitetty, joten tiedon hyödyntäminen on helppoa. Järjestelmä soveltuu sekä pieniin että suuriin projekteihin, tarvittaessa aina tuhansien antureiden verkoksi. Ohjelmointityökalu on nykyaikainen yleinen käytössä oleva järjestelmä. Järjestelmä on rakennettu standardiosien avulla. Sovellus on käytettävissä älypuhelimessa, tabletissa tai PC:llä. 

Järjestelmä sopii tulolähteeksi teollisuudessa toimivalle yritykselle, esim. konepajalle tai huoltoyhtiölle. Toiminta on siirrettävissä paikkakunnalta toiselle, sillä ohjelma toimi pilvipalvelussa. Myydään sopimuksen mukaan joko osakekauppana tai liiketoimintakauppana. Myyjä avustaa ja kouluttaa uutta omistajaa DEE-järjestelmän käyttöönotossa.

 

Pyydä lisätietoja
Pohjois-Savo | Televiestintä, Ohjelmistot ja tietopalvelutoiminta  (tol 61-63)

Tiedot päivitetty: 05.04.2022

« Takaisin