MYYTÄVÄT YRITYKSET

SÄHKÖURAKOINTIIN ERIKOISTUNUT JUANKOSKEN SÄHKÖ OY

Myydään laadukkaasta ja asiakaslähtöisestä työstä tunnettu sähköasennusliike Kuopion seudulla – Lähes 40 vuotta Koillis-Savon alueella asiakkaita palvellut sähköasennusliike etsii jatkajaa. 

Korkeimman luottoluokan (AAA Korkein luottoluokitus 2021) vakavarainen yritys, jonka palveluihin kuuluvat sähkösuunnittelu ja sähköasennukset sekä aurinkosähkö-, ilmalämpöpumppu- ja kylmälaiteasennukset. Toimintaan kuuluu myös järjestelmien huollot ja korjaukset.

Yrityksellä on laadukkaat tuotteet, kuten Airam, Harvia, Eurosolar sekä valtakunnallisesti että paikallisesti toimivia yhteistyökumppaneita.

Kalustoon kuuluu muun muassa sähköasennustyökalut akkukoneineen neljälle asentajalle, kylmäasennus- ja huoltovälineistö, hitsauslaitteet sekä laaja valikoima kylmäaineita.

Kauppaan kuuluu yrityksen toimisto- ja varastotilana käytössä oleva 118 m² liikehuoneisto hyväkuntoisessa rakennuksessa hyvin pidetyssä taloyhtiössä.

Monipuolinen yritystoiminta sekä alan hyvä kilpailutilanne turvaavat aloittavalle yrittäjälle hyvän tulotason alusta alkaen.

Sijainti:  Pohjois-Savo

Liikevaihto: 350.000 €

Käyttökate: 25.000 € (oikaistu)

Henkilökunta: 3

Yhteydenotot: Jan Kontiainen, 040 555 4348, jan.kontiainen@yrittajat.fi

Kaupan kohde: Osakekauppa tai liiketoimintakauppa

Hinta: 85.000 € (tasetilanne tarkastetaan kaupantekohetkellä)

Kotisivut: Juankosken Sähkö Oy – Juankosken Sähkö Oy on vuonna 1984 perustettu sähköasennusliike. (juankoskensahko.com)
 

Pyydä lisätietoja
Pohjois-Savo | Rakentaminen  (tol F)

Tiedot päivitetty: 19.11.2021

« Takaisin