MYYTÄVÄT YRITYKSET

Hotelli myytävänä!

Hotelli Kaatrahovi

Hotelli Kaatrahovi Lieksassa etsii jatkajaa. Hotelli Kaatrahovi tarjoaa edullista majoitusta ja aamiaista yksittäisille matkustajille, pariskunnille, ryhmille ja yrityksille Lieksan keskustassa. Sijaintinsa ansiosta se soveltuu erinomaisesti sekä autoileville että juna ja bussiliikennettä käyttäville asiakkaille. Kaatrahovi sopii erinomaisesti työmatkojen ja pidempiaikaisten projektien majoituksiin.

Yritys sijaitsee erinomaisella paikalla Lieksan keskustassa, osoitteessa Pielisentie 45, 81700 Lieksa. Toimitilat ovat omat, kooltaan n. 680 m2 neliötä. Tilojen yleiskunto on hyvä. Hotellissa on 15 huonetta: yhden, kahden, kolmen ja neljän hengen huoneita ja perhehuoneita.

Tiloihin mahtuu kerralla n. 40 yöpyjää. Huoneet ovat hyvissä siistejä ja hyvin varusteltuja. Huoneita tarjotaan eri kategorioissa jokaiseen budjettiin. Vuonna 2019 lopussa toimitiloissa toteutettiin iso remontti.

Yritys on pitkäikäinen sekä tunnettu kaupungissa. Imago ja maine ovat hyviä. Toiminta on kannattavaa ja siinä on mahdollisuus kasvulle. Liiketoiminta on vakaata, työpanos tuloihin nähden pieni ja ala on mielenkiintoinen. Asiakkaiden antama keskiarvo booking.com sivulla on korkeat 8.7 Lisäinvestoinneille ei ole tarvetta. Yrityksen pyörittämiseen ei tarvita suurempaa työkokemusta tai erityistaitoja. Yritys sopii erinomaisesti pariskunnille. Lieksa on myös erittäin yrittäjäystävällinen kaupunki.

Myydään joko liiketoiminta kiinteistöineen tai mahdollista tehdä myös pelkkä liiketoimintakauppa ja kiinteistön vuokraaminen nykyisiltä yrittäjiltä.

Lue lisää ja hae tilinpäätöstiedot sekä myyntiesite Osuva-yrityspörssistä:

 

 

Pyydä lisätietoja
Lieksa | Majoitus- ja ravitsemistoiminta (tol I)

Tiedot päivitetty: 02.06.2021

« Takaisin