MYYTÄVÄT YRITYKSET

Maatilamatkailu Karvisen Kissanpäivät

Liperiläinen Karvisen Kissanpäivät, vuonna 1995 perustettu matkailualan yritys etsii jatkajaa. Syynä ovat yrittäjien ikääntyminen ja terveyden tila. Yrityksen pääasiallinen toimiala on Maatilamatkailu. Myymässä ollaan koko tai osaa tilasta. Myös vuokrausmahdollisuus on olemassa.

Pääpalveluna on majoitus leppoisassa ilmapiirissä henkilöille ja ryhmille. Tilalla ja lähimaastossa voit nauttia raikkaasta ilmasta luontopolulla esimerkiksi kävellen tai hiihtäen,- kalastaen, uiden, meloen, tai vaikkapa ratsastamalla lähistöllä olevalla ratsastustallilla. Monen eri aktiviteetin lisäksi tilalla on myös mahdollisuus ihastella, hoitaa sekä ulkoiluttaa kotieläimiä.

Yritys sijaitsee rauhallisella, kauniilla paikalla Roukalahdella. Tilat ovat erinomaiset edellämainittujen aktiviteettien harjoittamiseen. Tämän lisäksi myös laajentamismahdollisuudet ovat hyvät.

Yrityksen asiakaskunta on vakiintunutta ja valmiina jatkajalle. Karvisen Kissanpäivien brändi on tunnettu ja vahva, tarjonta laajaa ja palvelu laadukasta. Kehitystoimia on tehty säännöllisesti.

Matkailuyrittäjyys sopii persoonallisille, kielitaitoisille henkilöille, joka nauttii ihmisten ja eläinten kanssa työskentelystä, haluaa nähdä kättensä töitä, sekä arvostaa luontoa ja sen tarjoamia mahdollisuuksia. Matkailuyrittäjyydessä on valinnanvapautta: Monesti on mahdollisuus rytmittää työntekoa haluamallaan tavalla. Maatilamatkailussa ovat sulassa sovussa työ ja harrastus - olit sitten asiakkaitten kanssa kalassa tai nuotion äärellä maailmaa parantamassa - työn ja harrastuksen välimaasto on erittäin häilyvä!

Allekirjoita salassapitosopimus niin saat myyntiesitteen sekä muut liitetiedostot ladattavaksi. Ota myös rohkeasti yhteyttä ja tule vaikka paikan päälle käymään!

Pyydä lisätietoja
Liperi | Majoitus- ja ravitsemistoiminta (tol I)

Tiedot päivitetty: 06.09.2023

« Takaisin