MYYTÄVÄT YRITYKSET

ST1 Kontiolahti, Samin Bensis

ST1 Kontiolahti / Samin Bensis on päätien varrella sijaitseva huoltoasema. Huoltoasemalla toimintaan kuuluvat pikaruoka- ja huoltoasemien annosruokapalvelut, autotarvikemyynti, veikkausmyynti sekä kaasumyynti.

Lisäksi asemalla on kesällä 2022 uusittu autonpesukone, joka on yrittäjälle hyvätuottoinen ja huoleton, helposti uudelle yrittäjälle siirrettävällä huoltoleasing-sopimuksella.

Sijainti, monipuoliset palvelut ja ketjuyhteistyö ovat yrityksen merkittäviä vahvuuksia. HelmiSimpukka-yhteistyö ST1 ja Shell-ketjussa on hyvä tuki yrityksen arjen palveluissa. Ketjuun kuuluminen ei sido eikä aiheuta ylimääräisiä kuluja ja mahdollistaa muunkinlaisen toiminnan.

Toimitilat ovat kokonaisuudessaan hyvässä kunnossa ja niitä on uudistettu sekä modernisoitu viime vuosien aikana.

Yritys sopii erinomaisesti esimerkiksi yrittäjähenkisille pariskunnille. Toimitilat mahdollistavat myös täysin muunlaisen toiminnan. Huoltohallitilat 100 m2 mahdollistavat myös lisätuoton esim. vuokraamalla tila muuhun käyttöön. 

Yrittäjät ovat tehneet hyvän pohjatyön jatkajaa ajatellen. Sekä kalusto, markkinat, asiakaskunta sekä yhteistyöverkostot ovat valmiina. Lisäksi nykyiset yrittäjät ovat liiketoiminnan alussa uuden yrittäjän tukena ja apuna.

Kauppa on mahdollista toteuttaa liiketoimintakauppana tai erillisenä kiinteistökauppana tai molemmat yhdessä. Tila voidaan myös vuokrata liiketoimintakaupan yhteydessä tai erikseen muuhun liiketoimintaan. Polttoainekenttä on vuokrattu ST1 -yhtiölle, josta tulee hyvää vuokratuottoa kiinteistön omistajalle. Huoleton lisätuotto kiinteistön omistajalle tulee myös täysin etämaksulla ja automaatiolla toimivasta autonpesukoneen tuotosta. 

Pyydä lisätietoja
Joensuun seutu | Majoitus- ja ravitsemistoiminta (tol I)

Tiedot päivitetty: 29.09.2023

« Takaisin