Myydään toimistotarvikkeiden erikoisliike Koneva Oy

Koneva Oy on pitkäikäinen, monipuolisia palveluja tarjoava toimistotarvikekauppa aivan Lieksan ja Nurmeksen keskustassa. Koneva kuuluu Suomen vahvimmat AA-luokkaan (2016). Myynnissä on yrityksen koko osakekanta yrittäjän eläkkeelle siirtymisen vuoksi.

Yrityksellä on myymälät hyvällä paikalla Lieksan ja Nurmeksen keskuksessa. Molemmilla paikkakunnilla on omat uskolliset asiakkaansa ja hyvä maine. Toimistotuotteiden ja kuvapalvelujen kauppa jatkuu ennallaan, mutta ITC-tuotteiden ja palvelujen myynti on mahdollista elvyttää ja lisätäkin riippuen henkilöstön osaamisesta omistajavaihdoksen jälkeen. Vuosien varrella liiketoiminta on muuttunut tekniikan ja ympäristön muutosten tahdissa. Tällä hetkellä 45 % liikevaihdosta tulee toimistotarvikkeiden ja -laitteiden myynnistä, 45 % kuvantamispalveluista ja 10 % tietotekniikan laitteista ja tukipalveluista. Palvelutöiden osuutta toiminnassa on lisätty viime vuosina, joten verkkokaupan kilpailun vaikutus ei ole niin merkittävä kuin erikoiskaupassa yleensä. Mainittavia yritysasiakkaita ovat mm. Binderholz, Pankaboard, Perhekokki, Porokylän leipomo ja muut Pielisen-Karjalan yritykset.

Konevan vahvuuksia ovat mm. uskollinen asiakaskunta, taloudellinen tilanne, sijainti, monipuoliset palvelut sekä osaava henkilökunta.

Yritys sopii erityisesti yksityishenkilölle, joka on kiinnostunut myyntityöstä ja asiakaspalvelun työtehtävistä yrittäjäpohjalta ja omaa osaamista esimerkiksi it-sektorilta. Menestyminen edellyttää osallistumista päivittäiseen työhön asiakkaiden parissa.  Omistajan vaihdos toteutetaan liiketoimintakaupalla tai osakekaupalla, riippuen ostajan tavoitteista.

Yrityskauppa tarjoaa tässä tapauksessa matalan kynnyksen ryhtyä yrittäjäksi, johtuen yrityksen kevyestä taserakenteesta ja selkeästä olemassa olevasta myyntipohjasta.

Ota rohkeasti yhteyttä, tutustu yritykseen ja tule käymään!

Pyydä lisätietoja
Pielisen Karjala | Tukku- ja vähittäiskauppa  (tol G)

Tiedot päivitetty: 15.05.2020

« Takaisin