Hanhiniemen lomamökit

Myydään mökinvuokraukseen suunniteltu ja toteutettu Hanhiniemen lomamökit Pielisen rannalla Vuonislahdessa.

Kohde käsittää kaksi korkeatasoista lomamökkiä noin 8 000 m2 suuruisella tontilla, jolla Pielisen rantaviivaa noin 120 m.

Lisäksi kohteeseen kuuluu rakentamaton tonttialue 14 000 m2, jolla lomarakentamiseen soveltuvaa rakennusoikeutta käyttämättä 490 k-m2. Tontilla rantaviivaa noin 70 m. 

Kohde myydään mieluiten matkailuyritystoimintaan yhtenäisenä tai kahdessa osassa siten, että rakennettu kohde muodostaa toisen ja rakentamaton toisen kokonaisuuden.  

Rakennetulla tontilla sijaitsee kaksi, vuonna 2001 rakennettua, saunallista loma-asuntoa (á 123 m2), erillinen rantasauna ja varasto sekä porakaivo ja jätevesien suodatuskenttä.  Lämmitysmuotona sähkö ja aurinkolämpö. Kohde on vapaa lokakuun alusta alkaen.

Rakentamaton tonttialue sijaitsee noin 100 m päässä sähköverkostosta ja puolen kilometrin päässä vesi- ja viemäriverkostosta. Kohde on vapaa heti. 

Rakennuspaikkojen ympäristö on maa- ja metsätalousaluetta. Kokonaiskauppaan voidaan yhdistää tonttien yhteyteen jäävää metsätalousmaata siten, että kokonaispinta-alaksi tulee noin 5,8 ha, rantaviiva yhteensä noin puoli kilometriä. 

https://www.kylaan.fi/products/hanhiniemen-lomamokit-vuonislahti

Etäisyyksiä:

  • Lieksa 20 km
  • Joensuu 85 km
  • Koli 20 km (vesitse) ja 75 km (maanteitse)
  • Ruunaa n. 43 km
  • Vuonislahden kylä 9 km
Pyydä lisätietoja
Pielisen Karjala | Majoitus- ja ravitsemistoiminta (tol I)

Tiedot päivitetty: 21.03.2019

« Takaisin