MYYTÄVÄT YRITYKSET

Kotipizza - yrittäjäksi

Me olemme tulossa alueellesi, hae mukaan Kotipizza-yrittäjäksi!

 

Etsimme tavoitteellisia Kotipizza-yrittäjiä osaksi menestystarinaamme. Kotipizza-yrittäjänä pääset tuottamaan maistuvia kokemuksia niin asiakkaille kuin ravintolatyöntekijöillekin, osana kaikkien suomalaisten tuntemaa pizzaketjua!


Miksi hyppäisit Kotipizza-yrittäjäksi?
🍕 Me tarjoamme sinulle yli 30 vuoden kokemuksella hiotun sekä testatun liikeidean, rakkaudella ja ammattitaidolla suunnitellut tuotteet sekä ketjuorganisaatiomme ammattilaisten täyden tuen ja osaamisen. Ketjun tarjoaminen valmiiden ratkaisuiden avulla saat loistavat lähtökohdat menestykseen, ja sinä voit keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen.

 

🍕 Koska meidät tunnetaan tasalaatuisista ja vastuullisista raaka-aineista leivotuista pizzoistamme, me myös perehdytämme ja koulutamme yrittäjämme henkilökuntineen kokeneiden ammattilaistemme toimesta. Perusteellisen perehdytys- ja paistokoulutuksen lisäksi tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia kehittyä läpi Kotipizza-uran.

 

🍕 Kotipizzan mission mukaisesti huolehdimme asiakkaistamme, ympäristöstä, työntekijöistä ja yhteisestä tulevaisuudesta. Mutta ennen kaikkea huolehdimme yrittäjistämme, joiden kanssa yhteistyössä luomme Kotipizzan menestystarinaa.

 

Lähdetkö kanssamme toteuttamaan pizzantuoksuiset unelmat?

Jätä hakemuksesi pikimmiten, ja olemme sinuun yhteydessä: https://rekry.kotipizza.fi/jobs/3611193-kotipizza-yrittaja-lieksaan-nurmekseen

Pyydä lisätietoja
Pielisen Karjala | Majoitus- ja ravitsemistoiminta (tol I)

Tiedot päivitetty: 27.03.2024

« Takaisin