MYYTÄVÄT YRITYKSET

Juuan Fysikaalinen hoitolaitos

Myydään Juuan Fysikaalisen hoitolaitoksen liiketoiminta

Myytävänä paikkakunnan ainoa (Juuka 4300 asukasta) fysikaalinen hoitolaitos. Myydään nykyisen omistajan työkuormituksen kohtuullistamiseksi (kahdessa eri ammatissa työskentely).

Yritys tuottaa hoitolaitoksen tiloissa ja kotikäynteinä Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta (fysioterapia), fysioterapiaa maksusitoumuksella vakuutusyhtiöiden ja Valtiokonttorin asiakkaille sekä toimii palveluntuottajana Pohjois-Karjalan hyvinvointialueelle. Tuotamme myös hierontapalveluja. Fysioterapiasta kotikäynteinä asiakkaan on mahdollisuus saada kotitalousvähennystä verotuksessa.

Fysikaalinen hoitolaitos toimii vuokratiloissa. Liikehuoneiston pinta-ala on 93,5m2. Sisäänkäynti onnistuu katutasosta ja paikoitusalue on tilojen välittömässä läheisyydessä. Hoitolaitoksen asiakastiloissa on kolme hoitohuonetta, toimisto, inva-WC, varasto, siivouskomero ja henkilökunnan tiloissa keittiö, pukuhuone ja WC. Varustukseen kuuluvat muun muassa kaksi Fysiolinen hoitopöytää, seinälle nostettava mattohoitopöytä, Niqama-selänhoitotuoli, Motomed viva2 light- moottoriavusteinen harjoitusterapialaite, Diterin D4 S Combi yhdistelmähoitolaite sekä runsas määrä terapiavälineistöä sekä aikuisten että lasten fysioterapiaan.

Hoitolaitoksen välittömässä läheisyydessä on Juuan kunnan hyvätasoiset lähiliikuntapaikat ja kuntosali, joita on mahdollista hyödyntää asiakastyössä. Kehittämisen mahdollisuuksia on erityisesti asiakkaiden kodeissa tuotettavan fysioterapian alalla.

Tällä hetkellä nykyinen yrittäjä työskentelee yrityksessä osa-aikaisesti. Lisäksi yrityksessä tekee töistä osa-aikaisesti fysioterapeutti ja hieroja kokoaikaisesti. Yritys ostaa lisäksi ammatinharjoittajana työskentelevältä fysioterapeutilta alihankintapalveluja. 

Pyydä lisätietoja
Pielisen Karjala | Terveydenhuolto: yksityiset  (tol Q)

Tiedot päivitetty: 25.03.2024

« Takaisin