MYYTÄVÄT YRITYKSET

SINUSTAKO HUONEPAKOPELIN™ UUSI OMISTAJA TAI OSAKAS?

Oletko luova, itsenäinen, sosiaalinen ja rohkea persoona, joka arvostaa asiakkaan mielipidettä sekä rakastaa uusien tuotteiden ideointia? Miltä kuulostaa vaihteleva ja vastuullinen työ sekä mahdollisuus osallistua panoksellasi yritystoiminnan kehittämiseen?

Jos nämä edellä mainitut vastaavat toiveisiisi – onnittelut. Olet löytänyt juuri oikeat puitteet yrittäjyyteen tai osakkaaksi.

Huonepakopeli tarjoaa haasteellisia elämyksiä kaikille seikkailunhaluisille; 60 minuuttia aikaa - huone täynnä arvoituksia. Vuonna 2015 perustettu yritys tarjoaa erinomaisen sijainnin ja toimitilat, mielenkiintoisen ja vaihtelevan palvelutarjonnan sekä laajan asiakaskunnan, joihin kuuluu niin yksityisiä henkilöitä kuin yrityksiäkin. Liiketoimintaa voi kasvattaa tarjoamalla nykyisille asiakkaille uusia tuotteita, palveluita ja lisäpalveluita.

Yhtiöön etsitään aktiviista osakasta, tai liiketoiminnalle uutta omistajaa.

Tässä työssä pääset rakentamaan oman arkesi operatiivisen toiminnan osalta täysin, sekä osallistumaan markkinointiin, tuotekehitykseen ja liiketoiminnan jatkuvaan uudistamiseen; joko osakkaana yhdessä nykyisen omistajan kanssa, tai yksin ostamalla koko liiketoiminnan.

Pääset ottamaan vastuuta tuotekehityksestä ja operatiivisesta toiminnasta niin, että

Huonepakopelin ympärille syntyy palvelukokonaisuuksia. Pakopelien rakentamista sinun ei välttämättä tarvitse opetella (ellet niin halua), sillä ne voi hankkia avaimet käteen toimitettuna.

Huonepakopeli tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden menestymiseen…. Löytyykö sinulta intoa ja halua kehittää uusia tuotteita, palveluita tai lisäpalveluita, joita haluaisit

tarjota Huonepakopelin™ kanta-asiakkaille? Voit lähteä kehittämään niitä joko yksin, tai yhdessä nykyisen omistajan kanssa; jolla on yli 5 vuoden kokemus vapaa-aikabisneksestä.

Joensuussa. Jos vastasit kyllä, niin ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme sinulle miten voit moninkertaistaa nykyisen liikevaihtomme.

Nykyinen omistaja on myymässä liiketoimintaa tai etsii menestyksen nälkäistä osakasta, koska hän työskentelee kokopäiväisesti muissa tehtävissä – omistajan aika riitä tarvittavien uudistusten toteuttamiseen. Jatkuva uudistuminen ei ole vaihtoehto – se on elinehto!

Lisätietoja: Huonepakopeli myyntiesite.pdf

Pyydä lisätietoja
Joensuun seutu | Palvelut  (tol G-U)

Tiedot päivitetty: 26.11.2019

« Takaisin